A masszázsfotel ma már nem luxus kényeztetés, hiszen sokaknak segítettek már a hétköznapi hát- és derékfájdalmak enyhítésében. Az otthoni masszázs segíthet abban, hogy könnyebben menjen a házimunka, a kerti feladatok elvégzése, vagy éppen az egyszerű, mindennapi aktív élet.

Mivel a mai rohanó világban mindenki gyorsan szeretne előrébb lépni, így nem hagyunk időt sem a pihenésre, sem a stresszkezelésre. Ez szinte minden szervünkre hatással van, tekintve, hogy állandóan görcsben vannak az izmaink. Egy hatékony masszázsfotellel azonban napi szinten pihentethetjük az ízületeinket és az izmainkat, ami az egész életünkre hatással van.

Milyen előnyei vannak?

A felfokozott tempó és a folyamatos rohanás mindenkin nyomot hagy egy idő után. Nemcsak fizikailag, hanem mentálisan is megterhelővé válnak a hétköznapok, idővel pedig betegségekkel kell megküzdenünk. Itt már általában nem szimpla kimerültségről van szó, hanem sokkal inkább testi elváltozásokról, hátfájdalomról, gerincbántalmakról, illetve ízületi problémákról.

A masszázsfotel azonban egy olyan terápiás eszköz, ami pihentet, megnyugtat, nem utolsó sorban díszíti a lakást. A prémium eszközök minden olyan lazításra, kényeztetésre vágyó személynek ideális megoldás, akiknek fontos az egészségük megőrzése, a relaxáló kényeztetés egy hosszú nap után.

A hátfájás már a múlté

Sokan járnak masszőrhöz, de ez sokszor rengeteg idő és pénz. Ilyenkor jöhet szóba egy olyan tárgy, ami otthon nyújt segítséget, amiért nem kell sehova elmenni, ami mindig kéznél van, ha fáj a hátunk vagy a derekunk. A masszázs köztudottan nyugtatólag hat a testünkre és a lelkünkre egyaránt.

A testrészek céltudatos masszírozásával szinte minden panasz enyhíthető, ami a folyamatos üléshez, stresszhez, megterhelő fizikai munkához kapcsolódik. Nem csoda tehát az sem, hogy a keleti orvoslásban már sok ezer évvel ezelőtt is használták ezt a technikát.

Mivel azonban manapság keveseknek van arra ideje, hogy heti rendszerességgel eljárjanak egy óra masszázsra, így kompromisszumos megoldást kellett találni. A luxus masszázsfotelek technikája kísértetiesen hasonlít az emberi kéz masszázsához, így ellazítja a testet, csökkenti a szorongást, valamint a stresszt. Kikapcsol, feltölt, elég 10-15 perc, hogy újra életre kelhessünk.

Tudta?

Az ellazító masszázs közben lassul a szívverésünk, a testünket átjárja a nyugalom, így csökken a vérnyomás. Ideális választás tehát azok számára is, akik gyakran küzdenek alvásproblémákkal, álmatlanságtól szenvednek, esetleg sokat forgolódnak éjszakánként.

A terápia csökkentheti a fáradtságot, javíthatja az alvás minőségét, növelheti a boldogság hormonokat a szervezetben. Nincs tehát olyan szervünk, amire ne lenne jótékony hatással.

Fontos azonban a rendszeresség, aki tehát fájdalomtól szenved, mindenképpen napi szinten használja a masszázsfotelt, hiszen ez már nem luxus többé. Az otthoni masszázs mindenkinek jár, a fotelt használhatják a kicsik, a nagyok, az idősek, a nők, a férfiak, bárki, akinek egy kis kényeztetésre van szüksége.

Nézze meg termékeinket!

Nézze meg kiváló minőségű Luxus Masszázsfoteleink választékát és válassza ki az Önnek megfelelőt, ingyen kipróbálási lehetőséggel Bemutatótermünkben!