Eredeti ár: br. 1.795.000 Ft

Nyitási kedvezmény: br. 1.595.000 Ft

 • Wellness az otthonában!

 • Wellness az otthonában!

QUEEN masszázsfotel

Nem kell elutaznia sehova, ha egy jó masszázsra vágyik!

Egy prémium masszázsfotel kényelmével az egészségért! Bármikor, kényelmesen, otthon.

Ingyenesen kipróbálná? Kérdése van? Segítünk! Foglaljon időpontot budapesti exkluzív bemutatótermünkbe!

Választható színváltozatok: Homokszín | Mélyfekete | Sötétbarna és bézs kombinációja.

QUEEN prémium masszázsfotel – Az elegancia és a kényelem harmóniája

A QUEEN egy prémium masszázsfotel, melynek elegáns megjelenése és mesterséges intelligenciát alkalmazó technológiája mindenkit magával ragad. Ezt az exkluzív fotelt nem csupán szépnek tervezték, hanem arra is, hogy önfeledt kikapcsolódást és mély ellazulást nyújtson. Ez a termék nem csupán levezeti a fáradtságot, csillapítja a fájdalmat és csökkenti a stresszt, hanem mindezt fantasztikus masszázzsal párosítja. A QUEEN masszázsfotel: maga a harmónia az elegancia és kényelem között.

A 4D intelligens masszázs technológia a legmodernebb megoldást kínálja, amely lehetővé teszi, hogy a masszázsélmény a nyaktól egészen a combig tartson.

Az okos masszázsgörgők teljesen csendben mozognak és azonnal alkalmazkodnak az Ön testéhez. Intelligens technológiájának köszönhetően felismerik a vállak helyzetét és működés közben szem előtt tartják a testvonalakat és görbületeket. Ennek eredményeképpen pontosan beállítják az Önnek legmegfelelőbb masszázs pontokat és a masszázs kezek távolságát. Ami még fontosabb, mindezt akár kézzel is testre szabhatja, ugyanis 11 különböző vállpozíció beállítására van lehetőség.

Az intelligens masszázs kezek gyengéden végzik munkájukat, mintha egy tapasztalt masszázs terapeuta kezei masszíroznák Önt. Mindezt persze az Ön egyedi igényeire szabottan, tehát akár még erősebbre is állíthatja a masszázskezeket. Az automatikus vállpozíció felismerés, testvonalak felmérése, és az ezek alapján beállított masszázspontok és távolságok személyre szabott masszázsélményt biztosítanak. Ennek eredményeképpen a felfrissülés valamint a fájdalom, a fáradtságérzet csökkentése garantált.

Kiknek ajánljuk ezt a termékünket?

A QUEEN Prémium 4D masszázsfotelünket méreteiből és kialakításából fakadóan elsősorban azoknak ajánljuk, akik maximum 120 kg-ot nyomnak és testmagasságuk 150 és 185 cm között van és átlagos vagy keskenyebb vállszélességgel, átlagos, vagy keskenyebb csípőszélességgel rendelkeznek. (Ha Önnek ennél nagyobb fotelre lenne szüksége, kérem nézze meg Prince masszázsfotelünket)

Annak érdekében, hogy a masszázsfotel a legnagyobb biztonsággal és hatékonysággal fejtse ki prémium szintű hatásait, nagyon fontos, hogy az ön magasságához és testsúlyához megfelelő méretű fotelt válassza.

Ha bizonytalan abban, hogy önnek melyik termékünk a legmegfelelőbb, kérem, vegye fel velünk a kapcsolatot vagy keresse fel bemutató termünket, ahol kollégáim örömmel fognak segíteni!

Milyen problémák esetén segít?

 • Szinte egész nap ülőmunkát végez és érzi az ezzel járó fizikai tüneteket
 • Feszülnek vagy merevek az izmai
 • Fáj a háta, nyaka, csuklyásizmai
 • Derék-, medence-, csípőfájás kínozza
 • A lábfájás megkeseríti a mindennapjait
 • A stresszes életmódja kihat a fizikai állapotára is
 • Szeretné masszázzsal serkenteni a vérkeringését
 • Nehezen alszik el
 • Imádja a masszázst, de nincs ideje masszőrhöz járni

Prémium bemutató élmény budapesti bemutatótermünkben!

Miért tőlünk vásároljon? – Mert egyszerűen egyedülállóak vagyunk!

Képzelje el, hogy exkluzív Budapesten található bemutatótermünkben egyedül ülhet be az álmai masszázsfotelébe. Itt nincsenek kíváncsiskodó szemek, nincs sorban állás. Az Ön kényelmére és időbeosztására szabva várjuk. Egyeztessen velünk előre, hogy megtalálhassuk az Ön számára legmegfelelőbb időpontot. Legyen az egy hosszú munkanap után kedden este vagy egy nyugodt vasárnap például ebéd előtt – mi az Ön rendelkezésére állunk.

Itt az ideje, hogy próbára tegye az álmai masszázsfotelét, és megtapasztalja a kifinomult kényelmet és luxust, amit nyújthatunk. Várjuk Önt exkluzív bemutatótermünkben, ahol az Ön elégedettsége a legfontosabb.

Mit jelent a 4D technológia?

Az 4D masszázsrendszer egy olyan innovatív megoldás, amely több dimenzióban működik és az erőteljes hatás érdekében különböző irányokba is képes haladni, tehát, nem csak fel-le és oldalirányban mozog, hanem mélységben is képes hatni, előre és hátra mozgatva a masszázsgörgőket. Ennek köszönhetően a masszázsrendszer akár 12 cm mélységig is képes kifejteni a hatását, enyhítve ezzel a mélyen húzódó fájdalmakat is.

A 4D technológia segítségével a görgős masszázs erősségét számos rétegben és dimenzióban finomhangolhatjuk, ami nem csak párnákkal vagy a háttámla dőlésszögének változtatásával állítható be. A 4D masszázsfotel fő különlegessége, hogy a masszázsgörgők kialakítása kifinomultabb, és az emberi érintéshez egyre inkább hasonló masszázsélményt kínál.

Fontos megjegyezni, hogy a mélység beállítása is történhet manuálisan, ami kulcsfontosságú jellemzője ennek a technológiának. Egy masszázsfotel csak akkor tekinthető igazán 3D és 4D masszázsfotelnek, ha lehetőség van a masszázs mélységének kézi szabályozására is.

A mélymasszázs hatására a masszázsfotel még hatékonyabban lazítja a merev izmokat, beleértve a mélyebb rétegeket is, csökkentve a feszültséget, fájdalmat és stresszt. A QUEEN masszázsfotel rendkívül precíz és intelligens görgőmechanikával rendelkezik, amely követi a testfelületet és a gerincoszlopot. Ezáltal növelhető az izomtónus és javítható a testtartás.

Az intelligens masszázskezek csendesen mozognak, és automatikusan érzékelik a vállak helyzetét, figyelembe veszik a testvonalakat és görbületeket. Ennek alapján beállítják a masszázspontokat és a masszázs kezek távolságát, de ugyanezt kézzel is testre szabhatjuk igényeinknek megfelelően. Ez egyedi, precíz és testreszabható masszázsélményt biztosít. A görgők sebességét, szélességét és a 4D masszázs erősségét is szabályozhatjuk, és térben is mozgathatjuk őket – ha közelebb kerülnek, erőteljesebb masszázsban lehet részünk, ha távolabb húzódnak, enyhébb masszázst kapunk.

Egyedülálló teljesítmény és testreszabhatóság – Személyre szabottabb élmény

A 4D masszázs jelentős lépést tesz előre a testfeltérképezés és a masszázs személyre szabása terén. A 4D masszázsfotelek még precízebben elemzik a felhasználó testparamétereit, biztosítva a maximális kényelmet.

Rugalmas erősségbeállítás

A 4D masszázzsal lehetőség nyílik erőteljesebb vagy lágyabb masszázsra, mivel a 4D masszázsgörgők képesek még szélesebb tartományban változtatni a kifejtett nyomást. A görgők mélysége és erőssége számos szinten beállítható, és nem csupán a párnák vagy a fotel dőlésszögének módosításával szabályozható. Ez az egyik fő jellemzője a 4D masszázsfoteleknek.

Testreszabható teljesítmény

A 4D masszázs maximális testreszabhatóságot kínál a felhasználók igényeinek kielégítésére. Az erősség, a sebesség és a görgők szélessége szabadon állítható. A görgők térben is mozoghatnak, ami azt jelenti, hogy a masszázs erősségét és területét könnyedén személyre szabhatjuk. Fontos megjegyezni, hogy azok a fotelmodellek, amelyek nem teszik lehetővé a görgők erősségének személyre szabott beállítását, nem tekinthetőek valós 4D masszázsfoteleknek.

Hatékonyabb kezelés

A 4D masszázs technológia lehetővé teszi a masszázsgörgők számára, hogy elérjék a mélyen fekvő izomszöveteket is. Ezért képesek még a legmakacsabb és görcsös izmok fellazítására is. A masszázskezek akár 12 cm mélységig is leérnek és akár 78 fokos szögben is képesek kinyúlni, így valódi mélymasszázs érhető el, ami hatékonyan csökkenti a mélyen kialakuló fájdalmakat is.

A QUEEN masszázsfotel masszázsa akár egy tapasztalt masszőr kézmozdulataival és hatékonyságával is felveszi a versenyt, mert a masszázs érezhetően erős és hatékony.

20 Automata gyári masszázsfunkció

A QUEEN 20 különböző automata gyári masszázsfunkcióval rendelkezik. Így mindenki könnyen megtalálhatja a számára legideálisabb programot, legyen szó stressz enyhítésről, izomlazításról vagy puszta kényeztetésről.

3D Masszázsvarázs – Kényeztesse testét az otthonában!

A QUEEN 4D masszázsfotel hihetetlenül erőteljes masszázst nyújt a testnek, és a beépített 4D intelligens technológia lehetővé teszi a görgők erősségének és mélységének kézi szabályozását az intuitív tekerőgombbal a karfán. A fotel valódi mélymasszázst nyújt, ami hatékonyan enyhíti a mélyebben rejlő fájdalmakat. Ezen felül a masszázsfotel egyedi hát kiemelést is biztosít, fokozva a masszázs intenzitását és nyújtva a hátat, hogy csökkentse a fájdalmakat.

Az alábbiakban bemutatjuk a masszázsfotel funkcióiban elérhető különféle masszástechnikákat:

A Shiatsu technika során a fő testpontokat finoman megnyomkodják. Ez a módszer kiválóan enyhíti az izomfeszültséget és merevséget, miközben minimalizálja a csigolyákra nehezedő nyomást. Választhat két különböző masszázs mód közül, és a görgők szélességét is 5 különböző szinten állíthatja be, hogy megfeleljen az igényeinek. Ezenkívül testreszabhatja a masszázs sebességét és erősségét is.

Az ütögetés technika során a masszázsgörgők fel-le irányban ütögetik a hátat, serkentve a vérkeringést az egész háton. Az ütögető masszázs a relaxáció és stresszoldás egyik legkeresettebb módszere. A görgők szélessége is testre szabható 5 különböző szinten, és a masszázs sebességét, valamint erősségét is módosíthatja igényeinek megfelelően.

A Gyúrás/Dagasztás technika mélyen nyomkodja az izmokat, stimulálva az akupunktúrapontokat. Ennek eredményeképpen az izomfeszesség és merevség is csökken. Az állítható sebességeknek köszönhetően testre szabott masszázst élvezhet. A masszázs sebességét és erősségét is kénye-kedve szerint állíthatja.

Ez a kombinált masszázs technika az egész hátra irányul, felváltva gyúrással és ütögetéssel. A masszázs sebességét és erősségét is szabályozhatja.

A 3D/4D masszásgörgőkkel végzett masszázs relaxálja az izmokat és csökkenti a fáradtságérzetet. Ezen masszázs segíthet a mélyen fekvő fájdalmak enyhítésében is. Testreszabhatja a masszázs sebességét és erősségét is.

A 3D/4D masszázs technológia 5 különböző intenzitással rendelkezik, melyek nagyon hasonlítanak az emberi kézzel végzett masszázsra. Ez a technika térben is mozgó masszázzsal kényezteti az egész testet (felfelé-lefelé és előre-hátra). A masszázs sebességét, erősségét és szélességét is testre szabhatja, hogy az élmény valóban személyre szabott legyen.

Az egyedi masszázsélményhez szükséges beállítások is mind a rendelkezésére állnak, beleértve a sebességet, a szélességet és az erősséget (különböző masszázsok esetén változó beállítási lehetőségekkel). Ez lehetővé teszi, hogy a személyes igényeinek megfelelően testre szabja a masszázst, és egyedi, személyre szabott élményben részesüljön. A masszázs erősségét a váll- és csuklyásizom területén is szabályozhatja, például azáltal, hogy eltávolítja a fejtámla párnáját a határozottabb masszázs érdekében.

Bővebben a masszázs-típusokról

Profi masszőr az otthonában!

Az intelligens masszázskezek olyan hatékonyan dolgoznak, mint egy tapasztalt masszőr, sőt akár még erőteljesebb érintésük is lehet.

Az SL alakú hátmasszázs követi a gerinc vonalát, és teljes körű masszázst nyújt az egész háton, egészen a derékig. Mindezt egy 3-21 cm közötti szélességi tartományban.

Választható színváltozatok: Homokszín | Mélyfekete | Sötétbarna és bézs kombinációja.

Milyen problémák esetén segít?

 • Szinte egész nap ülőmunkát végez és érzi az ezzel járó fizikai tüneteket
 • Feszülnek vagy merevek az izmai
 • Fáj a háta, nyaka, csuklyásizmai
 • Derék-, medence-, csípőfájás kínozza
 • A lábfájás megkeseríti a mindennapjait
 • A stresszes életmódja kihat a fizikai állapotára is
 • Szeretné masszázzsal serkenteni a vérkeringését
 • Nehezen alszik el
 • Imádja a masszázst, de nincs ideje masszőrhöz járni

Testmasszázs variációk

A légnyomásos kar- és vállmasszázs funkció használata során (8 beépített légpárnával) választhat a három különböző intenzitási szint közül. A masszázsfotel kifinomult légzsákokkal van ellátva, amelyek precízen követik az emberi kar anatómiáját. Ezek az egyensúlyozott 3D légzsákok frissítő élményt nyújtanak a karon és a vállon. A légpárnák masszázsintenzitása testre szabható.

Az extra shiatsu tenyérmasszázs során a „tüskés” kiemelkedések a tenyér és a kéz reflexpontjait stimulálják. Ez az érintés még gazdagabb és sokoldalúbb masszázsélményt nyújt, és serkenti a vérkeringést ezen a területen.

A masszázsfotel egyedülállóan képes masszírozni a hát alsó részét (4 beépített légzsákkal), a csípőt és derékrészt (4 légzsák). Emellett a lábmasszázs is elérhető (40 légzsákkal) három különböző intenzitási szinten. Az alsótest légnyomásos masszázsát választhatja a fenéken és a vádlin is. A különböző méretű légzsákok körbeölelik a vádli, boka, sarok, lábfej és ujjak területét, így kíméletesen masszírozva az egész lábát. Az légpárnák masszázsintenzitása testre szabható, rendelkezésre állnak a gyengéd, közepes és erősebb beállítások.

A masszázsfotel bizonyos automatikus masszázsprogramjai során a csípőlengetés funkciót is elérheti, amely enyhíti a keresztcsonti és derékfájdalmakat, átmasszírozza, nyújtja, lazítja a csípőt.  A masszázsprogram használata képes enyhíteni a csípőbeszűkülést, keresztcsont-eltolódást és a gerincferdülést is. Az ülőmunka vagy hosszabb ülés okozta kellemetlenségeket, fájdalmakat csökkentheti a csípő lágy, balra és jobbra történő mozgatásával. Ez az enyhe mozdulat a légpárnák segítségével valósul meg.

A masszázsfotel automatikus masszázsprogramjai során alkalmazott derék rugalmassági funkció a csípőlengetés módszerével enyhíti az ülőmunka vagy hosszan tartó ülés okozta kellemetlenségeket és enyhíti a deréktáji feszültséget. Ez a kímélő funkció, kifejezetten azok számára lett kifejlesztve, akik hosszú ideig ülnek vagy fizikai munkát végeznek. Ez a lágy csavaró mozdulat kiválóan alkalmas a fájdalom enyhítésére és a relaxáció fokozására. Ezt az enyhe kimozgatást a légpárnák végzik, biztosítva ezzel az Ön kényelmét és feszültségcsökkentését.

A QUEEN talpmasszázs funkciója hasonlóan hat a testre, mint az emberi kéz által végzett masszázs. A technika középpontjában a Yongquan pont áll, így a masszázs lehet enyhe, közepes vagy akár erőteljesebb is, attól függően, hogy milyen erősségű masszázst választ.

A vádlimasszázs funkció kombinálja az ujjnyomásos Shiatsu technikát és a légpárnákat, melyek az Ön lábméretéhez alkalmazkodnak. Ez a masszázs együttesen csökkentheti a vádli feszültségét, enyhítheti a duzzanatot, és csillapíthatja a vádli fáradtságérzetét és fájdalmát. Mindeközben serkenti a vérkeringést és visszaadja lábainak a vitalitás érzését.

4D Élmény, ahogyan még nem tapasztalta!

A QUEEN speciális légpárnáival és shiatsu nyomómasszázsával elkényezteti a kézfejeket. Emellett a vádlikat a légpárnák gyengéden szorítják és lazítják, míg a görgős masszázs a vádlit is könnyedén kezeli, enyhítve a fájdalmat és a feszültséget.

Ha egyszerűen csak lazulni és pihenni szeretne, a masszázsfotel lehetővé teszi a kizárólagos légpárnás automata gyári masszázst is, amely garantáltan ritka élményt nyújt a masszázsfotelek világában.

A QUEEN a hőterápia élményét is kínálja, melyet a háton és vádlikon elhelyezett hőkezelő rendszer biztosít. Ez a masszázsfotel a legmelegebb hőt biztosítja, és kifejezetten ajánlott hideg napokon a melegség iránt vágyóknak.

A fotel képes a boka, a vádli és a nyak mozgatására és nyújtására, ami valóban egyedülálló tulajdonsága a masszázsfotelek között.

A termék lábtartója motorosan működik, így a lábak kényelmesen elhelyezhetőek anélkül, hogy bármiféle erőfeszítést igényelne.

A masszázsfotel könnyen szállítható és szűk helyeken is elfér, akár egy 73 cm széles ajtón is könnyedén befér.

Újdonság: 20 Különböző automata masszázsprogram

Most már nem csupán 8, hanem 20 különböző automata masszázsprogram közül választhat! Mindössze egyetlen gombnyomással érheti el az Önnek leginkább megfelelő masszázsélményt.

Válasszon az előre beállított masszázsprogramok közül, és élvezze a különleges masszázsélményt. A 20 különböző automata masszázsprogram között megtalálhatóak különféle masszázsmódok és mozgások, így minden alkalommal könnyedén megtalálhatja azt, ami a legjobban megfelel az aktuális igényeinek.

Masszázsprogramok:

 • Gyorsmasszázs – gyors kényeztetés a masszázsfunkciókból.

 • Komfort masszázs – a komfortos masszázsélmény.

 • Relaxációs masszázs – könnyed masszázs, mellyel ellazulhat és csökkenhető a fáradtságérzete.

 • Nyújtó masszázs – a deréknál elhelyezkedő légpárnákkal a derék elfordul és csavaró masszázsfunkciót hoz létre. Ez csökkentheti az ülőmunka okozta negatív hatásokat, és az izomfeszülést a derék izmaiban.

 • Teljes testmasszázs – mélymasszázs, mely energizálhatja a testet.

 • Nyak-váll masszázs – kifejezetten a csuklyásizom-váll terület masszázsa, mely csökkentheti az izomfájdalmat.

 • Hát-derék masszázs – kifejezetten a hát-derék területre fókuszál, melynek segítségével csökkentheti az izomfájdalmat.

 • Teljes test légpárnás kompressziós masszázsa – felkar, kar, térd környéke, lábak, lábfej kompressziós masszázsa, mely ellazíthatja az egész testet.

 • Stresszcsökkentő masszázs – a test stresszintjének csökkentésére fókuszál a masszázs.
 • Energizáló masszázs – ennek a masszázsnak a célja, hogy Ön újra frissebb legyen!
 • Masszázs a pihentető alvásért – a jobb alvásminőség elérése érdekében kifejlesztett masszázstechnikák váltakozása.
 • „Ízületkímélő” masszázs – az ízületek extra, fokozott védelme érdekében kifejlesztett masszázs.
 • „Gerincmenti masszázs” – segíthet a púposság és az beesett mellkas „kezelésében”. Segíthet megőrizni, vagy javítani a gerinc egészségét. Az intervertebralis porckorong kitüremkedésén segíthet javítani.
 • „Ülőmunka” masszázs – fizikai aktivitáshoz hasonlót idéz elő a masszázs által, hasznos lehet a sokat ülő felhasználóknak. Serkenti a testi funkcióit.
 • Sportregenerációs masszázs – segíthet regenerálódni a fizikai aktivitás, sport utáni fáradtságból.
 • Nyak és váll kíméletes masszázsa – ezen területen felgyülemlett stressz, izomcsomók, befeszült izmok kilazítására szolgál.
 • Az elmét felfrissítő masszázs – csökkentheti a nyak-váll (csuklyásizom) fájdalmát, serkenti a vérkeringést az agy felé masszírozva a Yuzhen és a Dazhu akupontokat.
 • Gerinckímélő masszázs – a gerinc egészségére fókuszál, és a mozgáshiányos életmód hatásait próbálja ellensúlyozni.
 • Lábmasszázs – gyors fájdalomcsökkentést hajthat végre az alsó végtagokban, és csökkentheti a fáradtságérzetet azokban.
 • „Fiatalító” masszázs – javíthatja az alvásminőséget és a munkavégzési hatékonyságot.

Egyedi kézi választási lehetőségek a masszázshoz

5 különböző masszázspozíció áll az ön rendelkezésére:

 • a teljes felsőtest,

 • a felső hát,

 • az alsó hát,

 • a test kiválasztott területe,

 • valamint egy olyan fix ponton történő masszázs, amelyet Ön határoz meg.

Az utóbbi két lehetőségnél az Ön irányítása alatt áll, hogy pontosan mely területet vagy pontot kívánja masszíroztatni.

Minden egyes masszázs esetén meghatározhatja a sebességet, az intenzitást és a masszázs szélességét.

Fáj a jobb oldali lapockája fölött, vagy talán éppen a derekánál? Sokat ül, és vágyik egy olyan masszázsra, amely megnyugtatja a fenékizmokat? Egyszerűen irányítsa a masszázsgörgőket ezekre a pontokra, és oldja fel az izomcsomókat. Használja az ujjnyomásos Shiatsu masszázs módot a saját preferenciái szerint. Mindezt a 3D/4D masszázsfotel előnyeivel kiegészítve.

Prémium funkciók

Hát- és deréknyújtás

A QUEEN masszázsfotel újító módon alkalmaz nyújtótechnikákat bizonyos automata masszázsprogramok során, hogy enyhítse az ülőmunka okozta problémákat, és oldja az izomfeszülést a háti és derék régióban.

Forradalmi szolgáltatás – A vádlitól kezdve a lábfejig terjedő kimozgatás és nyújtás!

A lábtartó automatikusan mozgatható, és a légpárnák szorítása is bekapcsolható a gyári (automata) programok során.

Hát- és lábmelegítési funkció – Kényezteti a testét és fokozza a masszázs hatékonyságát, miközben csökkenti a háti és lábfájdalmakat

Az infravörös hőterápia funkció kellemesen átmelegíti a háti és lábi területet 40-50 °C-os hőmérsékleten. Az infravörös sugárzás hullámhossza harmonizál az emberi test saját hullámhosszával, serkentve ezzel a sejtek aktivitását és az anyagcserét. A hőterápia kellemes érzést nyújt, ami még inkább hozzájárul az ellazuláshoz. Igény esetén ezt a funkciót ki- és bekapcsolhatja.

Automatikus lábhossz felismerési funkció

Amikor beállítja a lábtartó szögét a kényelmes pozícióba, az automatikusan érzékeli a lábhosszt, és ehhez igazítja a legkényelmesebb masszázs területet.

Kényelmes ellazulás a Zero Gravity funkció segítségével

Ez a mechanizmus pozitív hatással van a hát egészségére. A Zero Gravity használata során a testtömeg egyenletesen oszlik el, így a gerinc terhelése jelentősen csökken. Amikor a Zero Gravity aktiválódik, a test és a lábak között mintegy 118 fokos szög keletkezik. A comb és a vádli magasabban helyezkedik el, mint a szív. A gravitáció hatása az egész testen egyenletesen oszlik el, így teljes mértékben csökkentve a testre nehezedő terhelést. Ez az állapot súlytalanságot idéz elő, ami segít az ellazulásban. Két különböző súlytalansági pozíció között választhat.

Zero Space technológia

Sok masszázsfotel hatalmas helyet igényel, mivel a háttámla hátradőléséhez sok plusz térre van szükségük, ami miatt távol kell őket elhelyezni a falaktól. A QUEEN masszázsfotel viszont mindössze 5 cm szabad teret igényel a fal mellett még működés közben is. Az ülőrész előrelép a háttámla dőlésével, anélkül, hogy érintené a padlót vagy a hátsó falat. Ennek köszönhetően helyet takaríthat meg otthonában, hogy a masszázsfotel egyszerűen illeszkedjen a térbe.

3D Digitális zenelejátszó rendszer – Dallamok a végtelen térben

Okos telefonjával vagy táblagépével könnyedén összehangolhatja zenéit a fotellel Bluetooth kapcsolat segítségével, és élvezheti kedvenc zenéi kristálytiszta hangzását a beépített hangszórókon keresztül.

Egyszerűbb használat gyorsbillentyűkkel

A még kellemesebb masszázsélményért és az egyszerűbb kezelhetőségért gyorsbillentyűk találhatók a jobb karfa alatt. Az alapvető funkciókat, mint a be- vagy kikapcsolást, a szüneteltetést, a 3D/4D masszázs erősségének beállítását és még sok mást egyszerűen és kényelmesen irányíthat.

Stílusos LED világítás az oldalpanelen

Merüljön el a test és elme harmóniájában a stílusos LED világítás varázslatos fényjátékával. A masszázsfotel LED világítása nemcsak különleges megjelenést kölcsönöz a helyiségnek, hanem egy varázslatos atmoszférát is teremt, hogy még jobban élvezhesse a masszázsélményt.

A QUEEN nemcsak kényezteti testét, hanem friss oxigén ionokkal is körülöleli Önt

Ezek az anionok, vagyis negatív töltésű oxigén ionok, elengedhetetlenek az emberi szervezet számára, mivel számtalan pozitív hatást gyakorolnak a testre és az elmére egyaránt.

Az anionok fokozzák a sejtműködést, tisztítják a levegőt és támogatják az immunrendszer működését. Gondolhat rájuk úgy, mint a „levegő-vitaminjaira”, amelyek hozzájárulnak mindennapi egészségéhez. Ezek az anionok rendkívül hatékonyan semlegesítik a pozitív töltésű vírusokat, miközben ártalmatlanítják a baktériumokat, gombákat és szabadgyököket.

A magas anion tartalmú levegő segíthet a tüdő jobb működésében is, növelve az oxigénfelvételt és a szén-dioxid kibocsátást. Az anionok potenciálisan vérnyomás-csökkenést okozhatnak, támogatva a szívizom egészséges működését és az érrendszer tágítását.

Ezen felül elősegíthetik az energiaszint növekedését, az alvásminőség javulását, a fájdalom és stressz csökkentését. A testben lévő enzimek aktiválásával, valamint a vércukor- és koleszterinszint csökkentésével, és a kalciumszint növelésével hozzájárulhatnak az egészség fenntartásához.

Az anionok akár a vérképződés idejét is lerövidíthetik, valamint növelhetik a fehér- és vörösvérsejtek számát. Vagyis, az anionok egyenesen az egészséges élet és jó közérzet kulcsfontosságú elemei lehetnek. Ráadásul, ha szeretné, ki is kapcsolhatja ezt a funkciót, de miért tenné, amikor ennyi pozitív hatást érhet el vele?

Testmagasság-illeszkedő kényelem – Motorizált lábtartó-állítás

Míg más masszázsfotelekben Önnek kell manuálisan beállítani a lábtartót, addig ez a termék automatikusan, motorosan gondoskodik erről. Egy motor hajtja a lábtartó mozgatását, és finomhangolja azt az Ön testmagasságához igazítva, így megkönnyítve és kényelmessé téve a használatot.

Ez a funkció lehetővé teszi, hogy minden felhasználó számára a lehető legmegfelelőbb testmagassághoz igazodva állítsa be a fotelt, legyen szó 150 vagy 190 cm-es magasságról. A lábtartó és a háttámla is emelhető és dönthető, és ezek a mozgások szinkronban működnek, hogy maximális kényelmet biztosítsanak. Így mindenki számára egyedi és testre szabott masszázsélményt kínál a masszázsfotel.

Motorizált boka és lábfej mozgatás a gyári programokban

Az újítás egy olyan funkciót tartalmaz, amely során motorok gondoskodnak a lábrész fel-le mozgatásáról a gyári programok során. Így ez a masszázsfotel kényelmesebb és még hatékonyabb masszázsélményt nyújt a felhasználók számára.

Okos Hangvezérlés (Angol Nyelven)

A hangvezérlés kényelmes és intuitív módot kínál a masszázsfotel irányítására. Ezt az intelligens funkciót angol nyelven használhatja.

Egyszerűen kezelhető vezérlő

Modern megjelenés és érintőképernyő. A színes TFT kijelzős kézi vezérlő könnyen használható és esztétikus.

Mozgatás egyszerűen

A beépített kerekek lehetővé teszik a masszázsfotel könnyű mozgatását.

Kiváló minőségű és stílusos kivitel

A masszázsfotel magas minőségű anyagokból készült, beleértve a tartós textilbőrt (PU), poliamidot, PVC-t, acélt, elektromos és elektronikus alkatrészeket. A futófelületen hímzett gyémántminta található, amely elegáns megjelenést kölcsönöz. A párna magas rugalmasságú és környezetbarát anyagokból készült, amelyeket „mágikus” pamut réteggel kombináltak, így puhák és kényelmesek a bőr számára. Az anyag lélegző, elvezeti a nedvességet és taszítja az atkákat. Környezetbarát szempontokat is figyelembe véve, az ökológiai szálas textilbőr kopásálló és repedésmentes, mindezt 200.000 alkalommal tesztelték le.

ROYALBLISS masszázs innováció

Az innovatív légszivattyúrendszerünk szinkronban, folyamatosan működik, hogy biztosítsa a légzsákok optimális működését. Ezáltal mind a relaxációs masszázs, mind a légzsákok erős nyomása pontos és egyedülálló, így a masszázs igazán élvezetes lesz.

3D-s detektálási funkció – Testre szabott masszázs

Az emberi test különböző pontjai eltérő kezelést igényelhetnek. A ROYALBLISS otthoni masszázsfotelek a legmodernebb nemzetközi technológiával rendelkeznek, beleértve a 3D-s detektálási funkciót. Ez a technológia az Ön magasságának megfelelően azonosítja a masszázspontokat az Ön testén. A nyaktól a talpakig, összesen 500 ponttal, ez a technológia professzionális, kényelmes és élénkítő fizioterápiát kínál.

Minőségi anyagok és kivitel

ROYALBLISS masszázsfoteleink kiváló minőségű anyagokból készülnek. Az elegáns textilbőr (PU) és poliamid kombinációja strapabíró és gyönyörű megjelenést kölcsönöz a fotelnek. A gyémánt mintázatú textilbőr (PU) hímzett futófelülete luxusérzetet nyújt. A környezetbarát technológiával készült párna puha és kényelmes, miközben lélegző anyaga taszítja a nedvességet és az atkákat.

Orvosi szabványoknak megfelelő gyártás – Az egészség az első

A ROYALBLISS egészségügyi termékeket szigorú orvosi vizsgálatok eredményeképpen fejlesztették ki és állítják elő, így minden termékünk megfelel az előírásoknak és szabványoknak.

Környezetbarát és tartós

A ROYALBLISS masszázsfoteleket a környezetvédelem szempontjait is figyelembe véve tervezték. Az ökológiai szálas textilbőr nemcsak finom tapintású, hanem kopás- és töredezésálló is, valamint nyomásálló. Ezt a tartósságot 200.000 teszteléssel is megerősítettük, amely során nem mutatkoztak repedések vagy problémák. Az egészség és a környezettudatosság mindig előtérben áll a ROYALBLISS termékeknél.

Műszaki adatok és méretek

Méretek

 • Nettó tömeg: 138 kg

 • Bruttó tömeg: 156 kg

 • Hosszúság: 148 cm (fektetve: 180 cm)

 • Szélesség: 84 cm (ülőfelület kb. 52 cm) – Foteltest kb. 73 cm – így befér egy akár 73 cm széles ajtón is!

 • Magasság: 122 cm (fektetve: 105 cm)

Műszaki adatok

 • Névleges/merőleges feszültség: 220-240V~

 • Névleges/merőleges frekvencia: 50Hz

 • Felvett teljesítmény/Névleges bemeneti teljesítmény: 220W – hihetetlenül alacsony áramfogyasztás! Napi 1 óra használattal évi csupán körülbelül 3000 Ft-os (napi kb. 8 Ft) az áramköltség a rezsicsökkentett árral számolva!

 • Teljesítmény készenléti állapotban: <0,1-1W!

 • Negatív ion koncentráció: 240.000 / cm3

 • Légzsák-szám: 74 db

 • Zajszint: maximum 55 dB

 • Masszázsidő alkalmanként: 20 perc

 • Biztonsági szerkezet: Class I.

 • Teljes körű 3 év garancia!

 • Negatív ion koncentráció: maximum 240.000 db / cm3

Magyar nyelvű leírással és használati útmutatóval rendelkezik!

Rendelje meg masszázsfotelét, vagy kérjen ajánlatot most!

Itt az ideje, hogy próbára tegye az álmai masszázsfotelét, és megtapasztalja a kifinomult kényelmet és luxust, amit nyújthatunk. Várjuk Önt exkluzív bemutatótermünkben, ahol az Ön elégedettsége a legfontosabb.

Ez egy ajánlatkérő űrlap, a leadott üzenet nem számít megrendelésnek, kollégáink személyesen válaszolnak az Ön megkeresésére!

Termék kapcsolati űrlap