Eredeti ár: br. 1.495.000 Ft

Nyitási kedvezmény: br. 1.295.000 Ft

 • Wellness az otthonában!

 • Wellness az otthonában!

PRINCESS Prémium masszázsfotel

Egyedülállóan testreszabható termék a piacon!

Mindenki megtalálhatja vele az aktuális igényeinek legmegfelelőbb masszázsélményt

Ingyenes kipróbálási lehetőség budapesti bemutatótermünkben csak időpontfoglalással. Akár hétvégén is jöhet. Miért hagyná ki ezt az egyedülálló lehetőséget?

Elérhető színek: Fekete | Barna | Bézs

Egyedülállóan exkluzív, nagy és széles 3D+ masszázsfotel

Miért tőlünk vásároljon? – Mert egyszerűen egyedülállóak vagyunk!

A PRINCESS Prémium masszázsfotel kínálatunk legkiemelkedőbb masszázsfotele, amely páratlan masszázsbeállítási lehetőségekkel büszkélkedhet. Most már nem csupán 3, hanem akár 5 sebességi fokozat, 5 erősségi szint, és 5 légpárna erősségi fokozat közül választhat a manuális masszázsok során. Ezáltal minden egyes masszázs teljesen személyre szabható az Ön igényei szerint.

Az intelligens és új generációs dupla „V” alakú masszázskezek csendesen működnek, és precíz masszázst nyújtanak a testvonalak és görbületek automatikus érzékelésével. A felső részen található légpárnás egység teszi a masszázst kifinomulttá és emberközpontúvá, míg az alsó részen elhelyezett motoros mechanika kiemelő funkciót lát el. Ezáltal a masszázs erőteljesebbé válik, és a hát nyújtásával járul hozzá a fájdalmak enyhítéséhez. A masszázsgörgők akár 10 cm-t is kinyúlhatnak a síkból, hogy hatékony mélymasszázst biztosítsanak, és ezzel hozzájáruljanak a fájdalom csökkentéséhez.

Új korszak a 3D+ masszázsban – A PRINCESS Prémium masszázsfotel megoldása

A masszázsfotel 3D+ masszázsrendszere multidimenzionálisan működik. A masszázsgörgők mozognak fel-le, oldalirányban és előre-hátra, lehetővé téve, hogy a mély izomrétegekben, akár 10 cm mélységben is ki tudják fejteni jótékony hatásukat. Az előrelépő görgők erőteljesebb, míg a hátrébb vonulók gyengébb masszázst nyújtanak.

A mélység manuálisan szabályozható, ami elengedhetetlen! Azok a masszázsfotelek, amelyek nem teszik lehetővé a felhasználóknak, hogy személyre szabhassák a masszázs mélységét, nem igazi 3D vagy 4D masszázsfotelek!

A mély masszázs révén a PRINCESS masszázsfotel akár a fascia rétegig is képes ellazítani a szöveteket, enyhítve a feszültséget és a fájdalmat, csökkentve a stresszt. Ezáltal növelhető az izomtónus és javítható a testtartás.

Az intelligens masszázskarok finoman és csendesen mozognak, és automatikusan felismerik a vállak elhelyezkedését, valamint felmérik a testvonalakat és görbületeket. Ezek alapján szabályozzák a masszázs pontokat és a masszázskarok távolságát, de manuálisan is állíthatók az Ön igényei szerint. A PRINCESS masszázsfotel intelligens masszázskezei olyan hatékonyan masszírozzák, mintha egy tapasztalt masszázs terapeuta dolgozna Önnel, de akár még erőteljesebben is. Ezenfelül hatékonyan végzik a gerincoszlop menti masszázst is.

Kiknek ajánljuk a PRINCESS masszázsfotelt?

Ez egy tágas fotel, amely tökéletesen megfelel akár nagyobb testalkatú embereknek is, akik akár 130-140 kg súlyig terjedő testtömegükkel is kényelmesen elférnek benne. Azoknak, akik szélesebb vállakkal vagy csípővel rendelkeznek, különösen ajánlott. Az optimális testmagasság akár 185 cm-ig is megfelelő.

Ez a fotel ideális választás azoknak, akik erős masszázsra vágynak, különösen a hát, a deréktáj, a nyak és váll területén. Ugyanakkor természetesen alkalmazkodik azokhoz is, akik kevésbé erős masszázsélményre vágynak.

Annak érdekében, hogy a masszázsfotel a legnagyobb biztonsággal és hatékonysággal fejtse ki prémium szintű hatásait, nagyon fontos, hogy az ön magasságához és testsúlyához megfelelő méretű fotelt válassza.

Ha bizonytalan abban, hogy önnek melyik termékünk a legmegfelelőbb, kérem, vegye fel velünk a kapcsolatot vagy keresse fel bemutató termünket, ahol kollégáim örömmel fognak segíteni!

Miben különbözik a 3D+ masszázs a 3D és 2D masszázstól?

Egyedülálló testanalízis

Az 3D+ masszázs felhasználóink számára még személyre szabottabb élményt nyújt, hiszen a masszázsfotel hosszabb ideig és pontosabban elemzi a testparamétereket.

A görgők erejének teljes szabályozása

A 3D+ masszázzsal lehetőség nyílik a görgők nyomásának még finomabb beállítására, legyen az erős vagy gyengéd masszázs. A görgők mélységét is testre szabhatjuk, így minden masszázs tökéletesen illeszkedik az igényeinkhez.

Rugalmasan testreszabható

A 3D+ masszázs többdimenziós beállítási lehetőséget kínál a felhasználók számára. Csak az igazi 3D masszázsfotelek teszik lehetővé a görgők erejének személyre szabását.

Hatékonyabb és mélyebb masszázs

A masszázsgörgők képesek eljutni a mélyen fekvő izomrétegekig, oldva a legmakacsabb izomgörcsöket is. A PRINCESS masszázsfotel masszázskarjai akár 10 cm mélységig is hatolnak, 78 fokos szögben, lehetővé téve az igazi mélymasszázs élményét.

Kiemelő technológia

A 3D+ technológia kiemelése lehetővé teszi az erőteljesebb masszázst és hátnyújtást, így csökkentve a fájdalmakat.

A PRINCESS masszázsélménye akár 95%-ban is megegyezhet a kézi gyógymasszázs hatékonyságával. A masszázsfotel olyan érzést kelt, mintha egy tapasztalt thai masszőr dolgozna Önnel, finom és erőteljes masszázzsal.

Miért ajánljuk ezt a terméket?

A speciálisan kialakított görgőrendszere a nyaktól egészen a fenékig erőteljesebb masszázst biztosít. Emellett a 3D+ technológia lehetővé teszi, hogy Ön önállóan szabályozza a görgők erősségét és mélységét egy tekerőgomb segítségével, ami igazán egyedi mélymasszázsélményt nyújt. A 135 cm hosszú masszázs-görgősínnek köszönhetően a tarkótól a fenék alsó részéig képes masszírozni. Ezenkívül a 3D+ technika kiemelő funkciót is ellát, amely erőteljesebbé teszi a masszázst és nyújtja a hátat, enyhítve ezzel a fájdalmakat.

A vádli masszázsa is egyedülálló, mivel a légpárnák itt nemcsak szorítanak, hanem át is gyúrják ezt a területet, enyhítve a vádli nehéz érzését és fájdalmát. Emellett lehetőség van kizárólag légpárnás automata masszázsprogramokra is, amelyek különleges relaxációs élményt nyújtanak.

A tenyér masszázs még komplexebb és kellemesebb, köszönhetően a légpárnákra szerelt „tüskéknek”.

A 21 db automata gyári masszázsprogram kategóriájában is egyedülálló a magyar piacon, így mindenki megtalálhatja a neki legmegfelelőbbet, amire éppen vágyik.

Kiknek nem ajánljuk a masszázsfotelt?

 • Ha csontritkulása van
 • Szívbeteg, vagy elektronikus egészségügyi eszköz (pl. pacemaker) használatára szorul
 • Lázas beteg
 • Terhes, vagy menzesz periódusban lévő nők
 • Terhesség után minimum 6 hétig
 • Balesetet szenvedett
 • Valamilyen bőrbetegsége van
 • 14 év alatti gyerekek, ill. szellemileg labilis állapotban lévő személyek
 • Orvosuk által pihenésre intett, vagy magukat rosszul érző személyek
 • Ha nedves a teste, kérjük ne használja a fotelt
 • Hőérzékeny személyek
 • Ha rosszindulatú daganata van

Professzionális masszázs az Ön otthonában

Prémium bemutató élmény budapesti bemutatótermünkben!

Miért tőlünk vásároljon? – Mert egyszerűen egyedülállóak vagyunk!

Képzelje el, hogy exkluzív Budapesten található bemutatótermünkben egyedül ülhet be az álmai masszázsfotelébe. Itt nincsenek kíváncsiskodó szemek, nincs sorban állás. Az Ön kényelmére és időbeosztására szabva várjuk. Egyeztessen velünk előre, hogy megtalálhassuk az Ön számára legmegfelelőbb időpontot. Legyen az egy hosszú munkanap után kedden este vagy egy nyugodt vasárnap például ebéd előtt – mi az Ön rendelkezésére állunk.

Itt az ideje, hogy próbára tegye az álmai masszázsfotelét, és megtapasztalja a kifinomult kényelmet és luxust, amit nyújthatunk. Várjuk Önt exkluzív bemutatótermünkben, ahol az Ön elégedettsége a legfontosabb.

Elérhető színek: Fekete | Barna | Bézs

Nincs többé fájdalom!

A különböző masszázs módok gazdag választékát kínáljuk Önnek, amelyek segítenek enyhíteni a mindennapi derék- és vállfájdalmat, amit az ülőmunka okozhat.

A PRINCESS masszázsfotel finoman megnyomkodja azokat a fő testpontokat, ahol a feszültség és merevség leginkább kialakulhat. Ezen módszer hatékonyan lazítja az izmokat és csökkenti a gerinc terhelését. Két egyedülálló masszázsbeállítás közül választhat, és a görgők szélességét öt szinten állíthatja be a személyes igényeihez igazítva. Szabályozhatja a masszázs sebességét, hogy maximálisan kiélvezhesse az élményt.

A masszázsgörgők felfelé és lefelé ütögetik a hátat, serkentve a vérkeringést az egész hát területén. Az ütögetéses masszázs az egyik legkeresettebb relaxációs és masszázs módszer és most két egyedi beállítást is választhat hozzá. A görgők szélességét öt szinten szabályozhatja az igényeihez igazítva és az ütögetés sebességét is öt fokozatban állíthatja be. Ezáltal nemcsak relaxáló, de vibrációs, élvezetes masszázsélményt is kap.

Ez a módszer mélyen átmasszírozza az izmokat és stimulálja az akupresszúrás pontokat, csökkentve az izomfeszültséget és merevséget. Hét (!) különböző masszázsbeállítás közül választhat, és az állítható sebesség lehetősége segít abban, hogy személyre szabott masszázst kapjon. A masszázs sebességét is öt fokozatban szabályozhatja.

A kombinált alternatív masszázs az egész háton érzékelhető. Az Ön igényeihez igazított öt fokozatú sebességbeállítás lehetőségével önállóan szabályozhatja az élményt.

A 3D+ masszázsgörgők által végzett masszázs segíthet az izmok pihentetésében és a fáradtságérzet csökkentésében. Ezzel a masszázzsal a leghátsóbb izmokat is elérheti. Nincs többé vállfájás és fáradtság, csak a teljes ellazulás élménye. A masszázs sebességét ebben a módban is 5 fokozatban tudja beállítani.

Elérhető színek: Fekete | Barna | Bézs

Manuális masszázsmódok

Öt különböző masszázs pozíció: Teljes felsőtest masszázs, felső hát- és alsó hát masszázs, adott területek masszázsa, valamint fix ponton történő masszázs.

Az egyes masszázsokhoz testreszabható sebesség, intenzitás és szélesség beállítások érhetőek el.

Ha például fáj a lapockája fölött a jobb oldalon vagy esetleg a derekánál, vagy ha ülés közben megfeszülnek a fenékizmai, csak irányítsa a masszázsgörgőket a pontos területekre, és oldja fel az izomfeszültséget. Használja a Shiatsu (ujjnyomásos) masszázs funkciót a saját igényeihez igazított erősségi szintjével!

Ha relaxációs masszázsra vágyik, egyszerűen engedje, hogy a légpárnák megnyugtassák és felfrissítsék. Vagy válassza az ütögető masszázs legmagasabb sebességét a vibráló élményért.

A masszázs idejét teljesen az Ön igényeihez igazítva állíthatja be.

Kényelem és extrák

Az automata masszázsok során elérhető nyújtófunkciók segítenek a derék, a láb és a hát izmaiban felhalmozódott feszültség csökkentésében. A hőterápia funkció pedig kellemes meleggel öleli körül a hátat, enyhítve a hátfájdalmakat. Az infravörös hőterápia aktiválja a sejteket és serkenti az anyagcserét.

A Zero Gravity funkció segíti a hát egészségét. A test tömege egyenletesen oszlik el, és a gerinc terhelése csökken. Különböző pozíciók közül választhat, amelyek a testet súlytalan állapotba helyezik, segítve a kikapcsolódást.

A PRINCESS masszázsfotel a fal mellé helyezhető, így helytakarékos és praktikus megoldást kínál.

A masszázsfotel bluetooth segítségével csatlakozik okoseszközeihez, így saját zenéit is hallgathatja. Emellett a gyorsbillentyűk és az intelligens hangvezérlés segítik a kényelmes használatot.

Az élénk LED világítás színes fényekkel teremt hangulatos atmoszférát, amely összehozza a test és az elme harmóniáját.

A bal karfán található vezeték nélküli töltési lehetőség gondoskodik arról, hogy ne csak Ön, hanem telefonja is újra feltöltődhessen energiával.

3D+ Masszázs: egy tapasztalt masszőr keze egy fotelbe rejtve!

Válogathat 4 különböző masszázsformáció között, és finomhangolhatja az intenzitást 5 eltérő szinten. Ez a kifinomult technika pontosan olyan, mint egy tapasztalt masszőr keze, aki a tér minden dimenziójában (felfelé-lefelé és előre-hátra) képes alkalmazkodni. A háromdimenziós masszázs módoknál pedig a masszázs sebessége, erőssége és szélessége is beállítható öt szinten.

Minden egyes masszázs során önállóan szabályozhatja a sebességet, a szélességet és az erősséget (mivel különböző masszázsok eltérő beállítási lehetőségekkel rendelkeznek).

Így egy teljesen egyéni és személyre szabott masszázsélményben lehet része. A masszázs erőssége a váll- és hátrész területén tovább finomhangolható a fejtámla párnáinak eltávolításával, ami lehetővé teszi a hatékonyabb, erőteljesebb masszázst, vagy éppen a gyengédebb, lágyabb masszázst alkalmazhatják azok, akik nem kedvelik az erős nyomást ezeken a területeken.

PRINCESS 3D+ Masszázsfotel – Az intelligens „masszázsterapeuta”

Az intelligens masszázskezek olyanok, mintha egy szakképzett masszőr végezné a masszázst. Az SL alakú hátmasszázs során a gép precízen követi a gerinc alakját, a hát egész területét lefedve, akár a combközépig is. A 3D+ görgős rendszerrel működő masszázskezek képesek mozogni fel-le, balra-jobbra, valamint előre-hátra a nyak, váll (csuklyásizom), hát és derék körül. A görgők egy S alakú pályán mozognak, amelynek alakja a gerinc görbületét követi, így nem csak a gerinchez érnek hozzá, de az egész hátat képesek kezelni. Négy kerékkel hajtott, halk és intelligens 3D+ masszázskezek végzik el a hát teljes területén a masszázst, beleértve a nyak, a vállak (csuklyásizom), a hát és a derék részeket is. Ezek a kezek akár 135 cm hosszan is mozoghatnak, így az egész hátat lefedve, egészen a combközépig terjedően masszíroznak.

Testmasszázs légpárnák által levegőnyomással – Teljes testen átívelő légpárnás masszázs 38 légpárnával!

A légmasszázs erőssége választható öt különböző szinten. A teljes testet átfogó légpárnás masszázs is elérhető, amely során 38 légpárna egyszerre képes masszírozni.

Innovatív alkar- és vállmasszázs mágneses frissességgel

Az egész kar és váll örömteli felfrissülése – Légnyomásos alkar-, váll- és tenyérmasszázs mágnesterápiával!

A felsőtest kezelése két különálló funkcióval

Ebben az otthoni masszázsfotelben nemcsak a karokat és vállakat, hanem a tenyereket is ellazíthatja. Nyolc beépített légpárnával felszerelt légnyomásos alkarmasszázs és két beépített légzsákkal rendelkező vállmasszázs funkcióval bír. Az innovatív légzsákok pontosan az emberi kar görbületét követik, és gondoskodnak arról, hogy minden részletet ellazítsanak.

A természetes mágnesek energizáló hatása

Ezen kívül, a kényeztető mágnesterápia is rendelkezésre áll, amelynek célja az energiamegújítás és a sejtek hatékonyabb működésének elősegítése. A különleges mágnesek természetes úton támogatják szervezetünk energetikai rendszerét, elősegítve a sejtek energiaellátását és a salakanyagok kiválasztásának folyamatát az elektromágneses energiával. Az alacsony energiaszint a testben első lépésként a funkciók csökkenéséhez vezethet és hosszabb ideig tartó fennmaradása esetén súlyos sejtkárosodást okozhat.

Az elektromágneses kezelésekkel a molekuláris rendszerek elektromos töltésére tudunk hatni, elősegítve az elektronpályák energiaváltozásait. Ennek révén javíthatjuk a test szöveti oxigenizációját, serkenthetjük a vérkeringést egészen a finom hajszálerekig, és támogathatjuk a szervezetünk normális és egészséges működését. Fontos megjegyezni, hogy ez a funkció nem engedélyezett pacemakerrel rendelkező személyek számára.

Egyedülállóan energiatakarékos! Mindössze 150 watt vagy 0.15 kilowattóra. Napi 1 óra használat esetén a költség csupán körülbelül 5.5 forint (évente körülbelül 2000 forint)!

Testmagasság és testméret szerinti beállítás

A PRINCESS masszázsfotel olyan kényelmi funkciókkal rendelkezik, amelyek segítenek illeszkedni a különböző testmagasságokhoz és testméretekhez. Az emelhető és dönthető lábtartóval, valamint a nyújtható lábtartóval minden felhasználó könnyedén beállíthatja a fotelt úgy, ahogy neki a legkényelmesebb, és teljes testmasszázst élvezhet.

Változtatható vállszélesség

Egyedülállóan állítható vállszélesség jellemzi a válltámasszal ellátott masszázsfoteleket, lehetővé téve különböző vállszélességű felhasználók számára a maximális kényelmet.

Intelligens irányítás

Hangvezérlés: Az intelligens hangvezérlés lehetővé teszi, hogy kényelmesen irányítsa a masszázsfotelt a hangja segítségével, egyelőre még csak angol nyelven.

Képernyő és kézi vezérlő: A színes TFT képernyős kézi vezérlő innovatív, új menüt kínál, amely egyszerűbb és gyorsabb hozzáférést biztosít a különböző beállításokhoz.

Elérhető színek: Fekete | Barna | Bézs

Személyre szabható légnyomásos masszázs – A meghatározó élmény

Egyedülálló Shiatsu tenyérmasszázs

Nem csupán a légnyomás erőssége állítható öt különböző szinten, hanem egy új dimenziót is kínálunk – a Shiatsu tenyérmasszázst. Ebben a folyamatban a „tüskeszerű” kiemelkedések (salient/mastoid tenyérmasszázs) kíméletesen stimulálják a tenyeret és a kézfejet. Ennek során aktiválódnak a Yuji akupunktúrás pontok, a kéz Laogong pontja és a kéz reflexpontjai. Az eredmény egy még kellemesebb és komplexebb masszázsélmény, amely fokozza a vérkeringést ezen a területen, és egyedivé teszi a kezelést.

Az alsótest részletes légnyomásos masszázsa

A PRINCESS 3D+ masszázsfotel alsótest kezelésében a különböző méretű légzsákok magas fokú szorító-elengedő mozdulatokkal veszik körül a vádli, boka, lábfej és lábujjak területét. Emellett, egy új technológiának köszönhetően, a vádli átgörgetése a légpárnákkal is megvalósítható. A légnyomás erőssége is öt különböző szinten szabályozható, ami a hagyományos három szinttel szemben kiemelkedő komfortérzetet biztosít. Ez a különleges lábmasszázs-élmény segít csökkenteni a vádli nehézérzetét, fáradtságát és fájdalmát, teljes testi ellazulást kínálva.

Kifinomult masszázs beállítások

A masszázsfotelünk a testreszabhatóság új mércéjét állítja fel. Hétféle masszázsszabályozási lehetőség áll rendelkezésére:

 • 5 féle sebesség a hát masszírozásához.
 • 5 féle erősség a hát masszírozásához.
 • 5 féle hatótávolság a hát masszírozásához.
 • 5 féle szélesség a hát masszírozásához.
 • 5 féle légpárna erősség a tökéletes kényelemhez.
 • 3 féle talpgörgő sebesség a lábmasszázs élményéhez.
 • 4 féle időbeállítás az Ön igényeinek megfelelően.

Különleges funkciók és jellemzők

Görgős talpmasszázs – Az emberi kéz érintésének hű mása

A talpmasszázs nem más, mint a PRINCESS masszázsfotel által nyújtott kiemelkedő masszázsélmény. A talpmasszázs erőssége beállítható, legyen az gyengéd, közepes vagy erős masszázs, minden az Ön igényeit szolgálja.

Vádlimasszázs – Légpárnákkal és görgős gyúrómasszázzsal

A vádlimasszázs két hatékony módon történik – légpárnákkal és görgős gyúrómasszázzsal. Ezen funkciók segítenek csökkenteni a lábfeszültséget és a duzzanatot, valamint enyhítik a vádli fáradtságát és fájdalmát. Emellett serkentik a vérkeringést, visszaadva lábainak vitalitás-érzetét.

Automatikus masszázsprogramok

A masszázsfotel 21 automatikus masszázsprogrammal rendelkezik. Ezek a programok különböző masszázsformációkat és mozgásokat kínálnak, így könnyedén megtalálhatja az Önnek legmegfelelőbb masszázsélményt. Válasszon az előre beállított programok közül, és élvezze a különleges masszázsélményt, amit csak egy professzionális masszázsfotel nyújthat.

Különleges masszázsélmények

Egy pillanatnyi pihenés a gyorsmasszázs segítségével. Azonnali kényeztetés az Ön számára.

A PRINCESS kényelmes masszázsával lazít és csökkenti a fáradtságérzetét.

Az izomfeszülés csökkentésével és a derék mozgékonyságának növelésével az ülőmunka káros hatásait enyhítheti.

Energizáló teljes testmasszázs, ami életre kelti testét.

Az izomfájdalmat csökkentő hatásával kiemelkedik a hát és a nyak masszázsmódjai közül.

Erőteljes masszázs a hát alsó részén, ami segít enyhíteni az izomfájdalmat.

Felkar, kar, térd és lábak kompressziós masszázsa, amely megnyugtatja az egész testet.

A púposság és az előretolt mellkas „kezelésével” segíthet megőrizni, vagy javítani a gerinc egészségét.

A masszázs során olyan, mintha valóban fizikai aktivitást végezne, így ideális a sokat ülők számára. Serkenti a testi funkciókat.

Segíthet regenerálódni a fizikai aktivitás, sport utáni fáradtságból.

Csökkentheti a nyak-váll (csuklyásizom) fájdalmát és serkenti a vérkeringést az agy felé, masszírozva a Yuzhen és a Dazhu akupontokat.

Fókuszál a gerinc egészségének fejlesztésére és ellensúlyozza a mozgáshiányos életmód hatásait.

A gerinc lumbáris szakaszának egészségének fejlesztésére fókuszál és segít enyhíteni a derék izmaiban megrekedt feszültséget.

Az alsó végtagok gyors fájdalom csökkentésére szolgál és segít csökkenteni a fáradtságérzetet.

Javíthatja az alvás minőségét és a munkavégzési hatékonyságát, frissességet hozva mindennapjaiba.

 • Stresszcsökkentő masszázs,
 • Energizáló masszázs,
 • Masszázs a pihentető alvásért,
 • „Ízületkímélő” masszázs,
 • Csuklyásizom és váll kíméletes masszázsa.

ROYALBLISS masszázs innováció

Az innovatív légszivattyúrendszerünk szinkronban, folyamatosan működik, hogy biztosítsa a légzsákok optimális működését. Ezáltal mind a relaxációs masszázs, mind a légzsákok erős nyomása pontos és egyedülálló, így a masszázs igazán élvezetes lesz.

3D-s detektálási funkció – Testre szabott masszázs

Az emberi test különböző pontjai eltérő kezelést igényelhetnek. A ROYALBLISS otthoni masszázsfotelek a legmodernebb nemzetközi technológiával rendelkeznek, beleértve a 3D-s detektálási funkciót. Ez a technológia az Ön magasságának megfelelően azonosítja a masszázspontokat az Ön testén. A nyaktól a talpakig, összesen 500 ponttal, ez a technológia professzionális, kényelmes és élénkítő fizioterápiát kínál.

Minőségi anyagok és kivitel

ROYALBLISS masszázsfoteleink kiváló minőségű anyagokból készülnek. Az elegáns textilbőr (PU) és poliamid kombinációja strapabíró és gyönyörű megjelenést kölcsönöz a fotelnek. A gyémánt mintázatú textilbőr (PU) hímzett futófelülete luxusérzetet nyújt. A környezetbarát technológiával készült párna puha és kényelmes, miközben lélegző anyaga taszítja a nedvességet és az atkákat.

Orvosi szabványoknak megfelelő gyártás – Az egészség az első

A ROYALBLISS egészségügyi termékeket szigorú orvosi vizsgálatok eredményeképpen fejlesztették ki és állítják elő, így minden termékünk megfelel az előírásoknak és szabványoknak.

Környezetbarát és tartós

A ROYALBLISS masszázsfoteleket a környezetvédelem szempontjait is figyelembe véve tervezték. Az ökológiai szálas textilbőr nemcsak finom tapintású, hanem kopás- és töredezésálló is, valamint nyomásálló. Ezt a tartósságot 200.000 teszteléssel is megerősítettük, amely során nem mutatkoztak repedések vagy problémák. Az egészség és a környezettudatosság mindig előtérben áll a ROYALBLISS termékeknél.

Műszaki adatok és méretek

A kényelmes masszázsfotel 200.000 alkalommal lett tesztelve repedés nélkül, hogy biztosítva legyen a hosszú távú használhatóság és minőség.
Ideális felhasználói testsúly: maximum 130 kg
Ideális felhasználói magasság: 165-183 cm
Magasság, mellyel használható: 150-190 cm

Méretek

 • Nettó tömeg: 119 kg

 • Bruttó tömeg: 139,5 kg

 • Hosszúság: 142 cm (fektetve: 180.5 cm)

 • Szélesség: kb. 90 cm (kb. 73 cm széles karfák nélkül – ilyen széles ajtón már befér) – Ülőfelület kb. 55 cm széles

 • Magasság: 108 cm (fektetve: 75 cm)

Műszaki adatok

 • Névleges/merőleges feszültség: 110-120V~ 60Hz 220-240V~ 50Hz/60Hz / 100-240V

 • Névleges/merőleges frekvencia: 50/60Hz

 • Felvett teljesítmény/Névleges bemeneti teljesítmény: 150W – hihetetlenül alacsony áramfogyasztás! Napi 1 óra használattal évi kb. 2000 Ft-os (napi kb. 5,5 Ft) költség a rezsicsökkentett árral számolva!

 • Légzsák-szám: 38 db

 • Zajszint: maximum 60 dB

 • Masszázsidő alkalmanként: 20 perc

 • Biztonsági szerkezet: Class I.

 • Teljes körű 3 év garancia!

Magyar nyelvű leírással és használati útmutatóval rendelkezik!

Rendelje meg masszázsfotelét, vagy kérjen ajánlatot most!

Itt az ideje, hogy próbára tegye az álmai masszázsfotelét, és megtapasztalja a kifinomult kényelmet és luxust, amit nyújthatunk. Várjuk Önt exkluzív bemutatótermünkben, ahol az Ön elégedettsége a legfontosabb.

Ez egy ajánlatkérő űrlap, a leadott üzenet nem számít megrendelésnek, kollégáink személyesen válaszolnak az Ön megkeresésére!

Termék kapcsolati űrlap