Eredeti ár: br. 1.795.000 Ft

Nyitási kedvezmény: br. 1.595.000 Ft

 • Wellness az otthonában!

 • Wellness az otthonában!

PRINCE prémium masszázsfotel

Stílusos külső, kiemelkedő funkcionalitás

Innovatív masszázsélmény- A masszázsfotel piacán egyedülálló újításokat hoztunk ezzel a termékkel, amelyek teljesen új szintre emelik az otthoni masszírozás élményét.

Kipróbálná működés közben is? Semmi akadálya! Foglaljon időpontot exkluzív budapesti bemutatótermünkbe!

Elérhető színek: Bézs-Fehér | Szürke-Fekete | Szürke-Fehér

Prémium bemutató élmény budapesti bemutatótermünkben!

Miért tőlünk vásároljon? – Mert egyszerűen egyedülállóak vagyunk!

Képzelje el, hogy exkluzív Budapesten található bemutatótermünkben egyedül ülhet be az álmai masszázsfotelébe. Itt nincsenek kíváncsiskodó szemek, nincs sorban állás. Az Ön kényelmére és időbeosztására szabva várjuk. Egyeztessen velünk előre, hogy megtalálhassuk az Ön számára legmegfelelőbb időpontot. Legyen az egy hosszú munkanap után kedden este vagy egy nyugodt vasárnap például ebéd előtt – mi az Ön rendelkezésére állunk.

Itt az ideje, hogy próbára tegye az álmai masszázsfotelét, és megtapasztalja a kifinomult kényelmet és luxust, amit nyújthatunk. Várjuk Önt exkluzív bemutatótermünkben, ahol az Ön elégedettsége a legfontosabb.

PRINCE masszázsfotelünk kiemelkedő tulajdonságai

Testmérettől függetlenül

A PRINCE masszázsfotelünk ideális választás mindazok számára, akik változatos testmérettel rendelkeznek, legyen szó átlagos vagy átlagon felüli testalkatról. Azt is bátran kijelenthetjük, hogy az átlagosnál magasabb felhasználóknak is tökéletes választás, hiszen akár 2 méteres testmagasságig és 120 kg testsúlyig is kényelmesen használható.

4D Masszázs technológia – A Végtelen precizitás

A PRINCE masszázsfotel rendkívül fejlett 4D masszázs technológiával van felszerelve, mely teljesen új szintre emeli a masszázsélményt. Az emberi érintésnél finomabb, mégis hatékony masszázs, amely különösen precíz teljesítményt nyújt.

Az intelligens masszázsgörgők csendes és precíz mozgással alkalmazkodnak a vállak helyzetéhez és a test görbületeihez. Így a masszázskezek pontosan olyan módon masszírozzák, mint egy tapasztalt masszázs terapeuta. Az eredmény pedig felfrissülés és a hátfáradtság enyhülése.

Nem mindennapi tulajdonság, de ez a masszázsfotel képes a boka, vádli és nyak kimozgatására és megnyújtására. Ezt a funkciót ritkán találja meg más masszázsfotelekben.

Továbbfejlesztett nyakmasszázs

A 2023-as technológia megújított nyakmasszázs élményt kínál. Az innovatív „i” alakú, ruganyos sínen mozgó masszázsgörgők által a nyakmasszázs kifinomultabb és hatékonyabb, mint valaha.

Ez a masszázsfotel egyedülállóan hatékony nyakmasszázs technológiával rendelkezik, amely segít maximalizálni a nyak masszírozásának hatékonyságát és kényelmét.

Vádligyúró – A legjobb, ami létezik

A vádligyúró masszázs ebben a fotelben rendkívül hatékony és segít csökkenteni a vádli feszültségét, fájdalmát és nehéz láb érzését.

Felhasználóbarát kezelés

A PRINCE masszázsfotel egyszerűen kezelhető, így mindenki könnyedén megtalálja a számára legideálisabb beállításokat, és élvezheti a kivételes masszázsélményt.

A gerinc görbületekhez idomuló masszázs

A masszázsgörgők technológiája olyan fejlett, hogy tökéletesen követi és illeszkedik a gerinc görbéihez. Ezért érhető el a hihetetlenül precíz és kényelmes masszázsélmény.

Gerinc megnyújtása

A masszázsfotel képes a gerinc megnyújtására, ami rendkívül hasznos azoknak, akik hosszabb ideig ülnek vagy állnak.

Mit jelent az Intelligens 4D Masszázs-technológia?

Az újgenerációs 4D masszázs teljesen új szintre emeli az élményt. A masszázsfotel használatakor a masszázs erőssége több dimenzióban is szabályozható, így még inkább testreszabott és kényelmes kezelésben lehet része. A masszásgörgők finomabban és precízebben működnek, olyan hatást keltve, mintha egy tapasztalt masszőr kezeivel kényeztetnék Önt.

Mélymasszázs

A 4D masszázsrendszernek köszönhetően a masszásgörgők több irányban mozognak, beleértve a mélységi irányt is. Akár 12 cm mélységig is képesek kifejteni a hatásukat, így enyhítve a mélyebb rétegekben rejlő fájdalmakat. Az izmok és a fascia lazításával csökkentik a feszültséget és a stresszt.

Testreszabott élmény

A 4D masszázs számtalan lehetőséget kínál a testreszabott masszázsélményhez. Az intelligens masszázskezek automatikusan alkalmazkodnak a testvonalakhoz és a görbületekhez, de kézi beállítási lehetőségek is rendelkezésre állnak. Így mindenki megtalálhatja a saját igényeinek megfelelő masszázst.

Térbeli mozgás

A 4D masszázs nem csak vertikális mozgást biztosít, hanem térbeli mozgást is. Ez azt jelenti, hogy a masszázsgörgők előre-hátra is mozognak, így változtatható a masszázs erőssége és mélysége is. Ezzel teljesen személyre szabható a masszázs.

Ez a fejlett technológia egyedülálló masszázsélményt nyújt, és garantáltan kielégíti az igényeit.

A 4D Masszázs Egyedülálló Előnyei

Személyre szabott masszázs élmény

Az 4D masszázs az Ön testét még pontosabban feltérképezi, lehetővé téve a testparaméterek alaposabb elemzését. Egyedülálló masszázs élmény.

A termék nemcsak egy fotel, hanem az Ön tökéletes pihenésének biztosítéka. Az alábbi masszázsmódok és technikák biztosítják, hogy minden igényét kielégítsük.

A 4D masszásgörgők alkalmazkodnak az Ön igényeihez, lehetővé téve még nagyobb vagy alacsonyabb nyomás alkalmazását. A görgők mélysége testre szabható, így a masszázserősség teljesen az Ön kívánságainak megfelelő lehet.

A görgők erőssége több szinten állítható, anélkül, hogy csak a párnák és a fotel dőlésszögének állítására korlátoznánk magunkat. Itt a fő hangsúly az Ön kényelmén és elvárásain van.

Az 4D masszásgörgők a mélyen fekvő izomszöveteket is célba veszik, lehetővé téve a legmakacsabb izmok fellazítását. A masszázsfotel képes mélyebb hatások kifejtésére, akár 12 cm mélységig is, 78 fokos szögben kinyúló masszázskarokkal, amelyek igazi mélymasszázst kínálnak, és a mélyen kialakuló fájdalmak csökkentését is lehetővé teszik.

A Shiatsu masszázskezek pontosan célozzák meg a test fő pontjait, így hatékonyan enyhítik az izomok feszültségét és merevségét, miközben csökkentik a csigolyákra nehezedő terhelést. Válasszon 2 különböző masszázsmód közül, és szabja testének igényeihez a görgők szélességét, sebességét és erősségét is!

Az ütögető masszírozás fel-le irányban serkenti a vérkeringést, és rendkívül hatékony relaxációs módszer. Görgőink szélességének 5 szintű állítási lehetősége mellett választhat sebesség és erősség tekintetében is.

Ez a masszázs mélyen behatol az izmokba, stimulálva a fő akupunktúrás pontokat. Az izomfeszesség és merevség csökkentésére ideális. Testre szabhatja a masszázst, állítva sebességét és erősségét is.

Ez a kombinált alternatív masszázs hatékonyan célozza meg a teljes hátterületet. Testre szabható sebesség és erősség 5 különböző fokozatban.

A 3D/4D masszázsgörgők pihentető masszázst nyújtanak a vállaknak, csökkentve a fáradtság érzését és mélyebb fájdalmakat is enyhítve. Testre szabható sebesség és erősség 5 különböző fokozatban.

Az 5 különböző intenzitással rendelkező 4D masszázs precíz mélymasszázst nyújt minden irányban, megfelelő sebesség, erősség és szélesség beállítási lehetőségekkel.

A különböző masszázsokhoz választhat sebességet, szélességet és erősséget. Különleges, személyre szabott masszázsélmény érhető el. A masszázs erősségét a vállterületen tovább szabályozhatja a fejtámla párnáinak eltávolításával az erősebb masszázsért.

Professzionális masszázs az Ön otthonában

PRINCE – Az intelligens masszázs terapeuta

Az okos masszázskezek olyan hatékonyak, mint egy tapasztalt masszőr, de akár még erősebben is képesek masszírozni. A 4D görgős rendszer lehetővé teszi, hogy a masszázskezek fel-le, balra-jobbra, előre-hátra mozogjanak a váll, hát és derék területén. Ezek a görgők egy S alakú rendszerben működnek, szorosan követve a gerinc vonalát, és alkalmazkodva hozzá. A szélességi tartomány pedig 1.5(!) cm-től 21 cm-ig terjed, és öt különböző szinten szabályozható. Ennek köszönhetően a gerincet kíméli, miközben az egész háton kényezteti Önt. Négy kerék meghajtású, csendes, és intelligens 4D masszázsgörgők végzik el a masszázst a nyaktól kezdve, a vállon át a hát közepéig, majd lefelé egészen a derekáig, beleértve még a farizmokat és a comb felső részét is. Az S alakú masszázs-sín ergonomikus kialakítású, így egy pontos és kellemes hátmasszázs élményét nyújtja.

Elérhető színek: Bézs-Fehér | Szürke-Fekete | Szürke-Fehér

Kiváló funkciókkal!

Légpárnás testmasszázs

A légmasszázs erősségét az Ön igényeihez szabhatja.

Váll- és alkar masszázs

A masszázsfotel légpárnák segítségével masszírozza Önt a karok görbületét követve. A légpárnák kiegyensúlyozott, háromdimenziós összehúzódása felfrissíti karjait és kezeit. Az erősségük pedig személyre szabható.

Alsótest légnyomásos masszázs

A hátsó alsó rész, csípő, derék, láb és lábfejek teljes körű masszázsa valósul meg a különböző méretű légzsákok segítségével. Ezek a légzsákok körbeölelik a vádlikat, a bokát, a lábat, és az ujjakat, így nyújtva egy felfrissítő, hatékony masszázsélményt. Az erőssége is szabályozható, hogy megfeleljen Önnek. Mindezt azzal a céllal, hogy csökkentse a láb nehézségét, fáradtságát és fájdalmát.

Személyre szabott masszázsprogramok

Talp- és lábfej masszázs megújulva

Az 4D Premium masszázsfotel egyedülálló talpmasszázs-görgő technológiával büszkélkedik. Mostantól nem csak görgőkkel élvezheti a talpmasszázst, hanem erős ujjnyomásos technikával is. Sőt, a sarokmasszázs is újítás a fotel repertoárjában. A masszázs a Yongquan ponton gyengéd, közepesen erős és erős érintésekkel érhető el. A lábfejet pedig még hatékonyabban masszírozzák a légpárnák körülölelésével.

Vádlimasszázs légpárnákkal és gyúrással

Az új, továbbfejlesztett légpárnák még komplexebb vádlimasszázst kínálnak. Most már nemcsak préselő és kiengedő mozdulatokkal dolgoznak, hanem gyúró jellegű mozdulatokat is alkalmaznak, amelyek segítenek megszabadulni a vádlifeszüléstől és a nehézláb-érzéstől. A beépített görgők pedig még hatékonyabban gyúrják a vádlikat, hogy enyhítsék a fájdalmat és feszültséget.

20 automata masszázsprogram is elérhető a masszázsfotel kínálatában

A kényeztetés egy gombnyomásra elérhető! Válassza ki az Önnek megfelelő masszázst az elérhető 20 különböző automata program közül, és szabályozza az erősségét is. Az automata masszázsprogramok különböző masszázsmódokat és mozgásokat kínálnak, hogy mindenki megtalálhassa a számára legideálisabb élményt.

Ez a fekvő pozícióban történő masszázs hatékonyan csökkenti az ágyéki izomfájdalmakat és enyhíti az izomfáradtságot, miközben csökkenti a stresszt nem csak a testből, de az elméből is.

A nyak és vállak masszírozása kiterjed a hát felső részére is, hatékonyan lazítva az izmokat. Ideális ülőmunkát végzők számára is.

Ez a program az egész háton végzi az átgyúrást, a hát teljes területét megcélozva shiatsu és csapkodó technikákkal, közepes intenzitással.

Ez a program a fenékizmokat gyúrja át és ütögeti, miközben ellazítja a csípőizmokat. Nem csak nőknek ajánlott, hanem férfiaknak is, mivel jó hatással van a prosztatára.

Meggyúrja és ütögeti a csuklyás izmot és derekat, miközben a lábakat légpárnás masszázzsal frissíti fel. Ideális ülőmunkát végzők és keveset gyaloglók számára.

Ez a masszázsprogram serkenti a vérkeringést és energizálja a testet, meggyúrja a derekat, csuklyás izmot és nyakat. Erős masszázs, stresszkezelésre és izomlazításra is alkalmas.

Gyors megújulás a munkahelyen vagy bármikor, amikor csak kevés idő áll rendelkezésre. Átgyúrja és ütögeti a hátat és derekat, felfrissítve Önt.

A vállak, nyak, háttáj és derék masszírozása, megnyomkodja a Fengchi és Shenyu akupontokat, hogy javítsa az alvás minőségét. Ajánlott azoknak, akik nehezen alszanak.

Ez a program főként a hát és derék masszírozásával csökkenti az izomfájdalmat, serkenti a vérkeringést és lazítja az izmokat.

Az egész test átgyúrása és nyomkodása, amely segít visszaállítani a testi-lelki egyensúlyt, különösen ajánlott stresszes helyzetekben.

Átgyúrja és ütögeti a vállat, nyakat, hátat és derekat, csökkentve az izmok fáradtságát és serkentve a vérkeringést.

Meggyúrja és megnyomkodja a vállakat, nyakat, derekat és csípőt, ellazítva a testet és az elmét.

Ez a program a test légpárnás nyomómasszázsát és a láb- és vádlimasszázst kombinálja. – rendkívül kellemes élmény, amely csökkenti a stresszt.

A masszázs erős fizikai aktivitást imitál, amely különösen hasznos az ülőmunkát végzők számára.

Mélymasszázs az egész testen, amely serkenti a vérkeringést és megelőzheti a vérrögképződést.

A lábak, kezek és vállak masszírozása légpárnákkal, a hátgörgőkkel pedig a hát nyújtása.

A hagyományos kínai orvosláson alapuló masszázs, amely hatékonyan csökkenti a hát- és derék fájdalmat.

A derékmasszázs és hát nyújtása kombinációjával.

A hátat megnyújtja és javítja a testtartást.

Segít a sport utáni regenerálódásban és izomfeszültség csökkentésében.

Mindegyik masszázsprogram egyedi előnyöket kínál, így bármilyen igényre találhat megfelelőt. Válassza ki az Ön számára leginkább megfelelő programot, és élvezze a kényeztetést otthonában.

Manuálisan választható masszázs élmény

Nem csak automatikus programok közül választhat, hanem lehetősége van kézzel beállítani az önnek legmegfelelőbb masszázst is!

Az Ön kényelmének és élvezetének érdekében 5 különböző masszázspozíciót kínálunk: Teljes felsőtest masszázs, felső hát-, alsó hát masszázs, adott területek masszázsa és fix ponton történő masszázs. Ezeknél a masszázsoknál teljes kontrollt kap. Ön választhatja ki a masszázs területét, helyét, és akár az adott pontját is a masszázsnak.

Személyre szabott érintések

Az egyes masszázsokhoz testre szabható beállítások is tartoznak, beleértve a sebességet, intenzitást és szélességet. Ha valamilyen kényelmetlenséget érez a jobb lapockája fölött vagy a dereka körül, egyszerűen irányítsa a masszázsgörgőket oda, ahol a legnagyobb szüksége van rájuk. Használja a Shiatsu (ujjnyomásos) masszázs módot, hogy pontosan azt az erősséget kapja, amire vágyik.

Relaxációs kényeztetés

Ha pihenésre vágyik, élvezze a légpárnákkal végzett relaxációs masszázst, amely megnyugtat és felfrissít. Vagy válassza az ütögető masszázs legmagasabb sebességét, hogy vibrációs masszázsban részesüljön, amely szintén nyugtató hatású.

Személyre szabott időzítés

Az időzítés is az Ön kezében van. Beállíthatja a masszázs időtartamát a saját igényei szerint, akár 10, 15, 20, 25, 30 vagy 40 percig. Ha közbejön valami, ami miatt szüneteltetni szeretné a masszázst, nincs szükség a fotel kikapcsolására. Egyszerűen használja a szüneteltetés gombot, majd folytassa ott, ahol abbahagyta.

Az PRINCE masszázsfotel számos lehetőséget kínál az Ön aktuális igényei szerint. Személyre szabható masszázsfunkciókkal és időzítéssel minden alkalommal az Ön kényelmének megfelelő élményben lehet része.

Különleges funkciók és jellemzők

Izomterápia

A PRINCE masszázsfotel rendszerének 4D+ változata multidimenzionális masszázst nyújt. A masszázsgörgők mozognak felfelé-lefelé, mindkét oldalra és előre-hátra, lehetővé téve az izmok mélyebb rétegeinek kezelését, akár 10 cm mélységig. Az előrefelé haladó görgők erőteljesebb masszázst nyújtanak, míg a hátrafelé haladók enyhébb élményt biztosítanak.

Testnyújtás

Az automatikus programok részeként alkalmazott nyújtótechnikák csökkenthetik az ülőmunka negatív hatásait és ellazíthatják a hát- és derékizmokat. A testnyújtó funkció kiterjedt izomnyújtást biztosít. Az egyedi technológia lehetővé teszi a nyújtó gyakorlatok kényelmes végrehajtását.

Lábmasszázs

A láb- és bokamasszázs új dimenziókat nyit meg a masszázs területén. A motoros lábrészmozgás és a légpárnák összenyomódása kivételes élményt nyújtanak a lábaknak, akár az automatikus programok kiválasztása során is.

Hőterápia

A kényeztető hőterápia most már nemcsak a hátat célozza meg. Az innovatív grafén fűtési rendszer hatékonyan melegíti át a test különböző területeit, beleértve a vállakat, a hátat, a derekat, a hasat és a combokat is. A testhőmérsékletre szabható hőterápia segíthet a mély izmok fájdalmának csökkentésében és számos egyéb egészségügyi előnnyel járhat.

Személyre szabott masszázs

A jobb oldalon található szenzor az Ön pulzusszámát, vér-oxigénszintjét és mikrokeringését figyeli. Ezek az adatok egy speciális algoritmus alapján személyre szabott automatikus masszázsprogram kiválasztásához szolgálnak.

Súlytalanság érzése

A Zero Gravity üzemmód pozitív hatást gyakorol a gerincre és segíti a test egyenletes eloszlását. Amikor a Zero Gravity mód aktíválva van, a test egy kényelmes pozícióban helyezkedik el, amely segíti a teljes test ellazulását. A súlytalanság érzése igazi kikapcsolódást nyújt.

Helytakarékos kialakítás

A PRINCE masszázsfotel helytakarékos technológiával rendelkezik, és mindössze 10 cm-re van szükség a fal és a fotel közötti térhez. A fotel ülőfelülete előre csúszik, anélkül, hogy érintené a padlót vagy a hátsó falat, így otthonában helyet takaríthat meg.

3D digitális zenelejátszó

A masszázsfotel Bluetooth-kapcsolattal csatlakozik okostelefonjához vagy táblagépéhez, így kedvenc zenéit élvezheti a kiváló minőségű beépített hangszórókon keresztül.

Gyorsbillentyűk

A jobb karfán található gyorsbillentyűk segítik még kényelmesebbé tenni a masszázsfotel használatát, lehetővé téve a legfontosabb funkciók könnyű beállítását és kezelését.

Intelligens lábhosszbeállítás

A PRINCE masszázsfotel automatikusan igazodik a felhasználó testmagasságához. Ezt a rendkívüli kényelmet egy motor biztosítja, ami beállítja a lábtartót a felhasználó testmagasságához (150-190 cm). Míg a legtöbb masszázsfotelben a felhasználónak kell kézzel ki- és beállítania a lábrészt, addig a PRINCE esetében mindez motorizáltan történik. Amikor beállítja a lábtartót a megfelelő szögbe, az automatikusan felismeri a lábhosszát, és beállítja a masszázs területét a legkényelmesebb pozícióba.

Szinkronizált testtartás

A lábtartó és a háttámla a PRINCE masszázsfotelben egyszerre emelkedik és dől előre, így biztosítva a test tökéletes pozícióját a masszázs során. Ez a szinkronizált mozgás tovább növeli a kényelmet és az élményt.

Boka-lábfej kimozgatás motorosan

Extrém kényelem a lábainak. A masszázsfotel gyári programjai közben a boka és a lábfej fel-le mozgatását motorral valósítja meg, így tovább növelve a masszázs élményét.

Intelligens hangvezérlés

Kényelmes és intuitív irányítás a saját hangja segítségével. A masszázs teljes vezérlése angol nyelven érhető el, így egyszerűen testre szabhatja az élményt.

Modern, érintőképernyős vezérlő

Stílusos és könnyen kezelhető vezérlő a kényelmes masszázsért. A színes LCD kijelzős érintőképernyős vezérlő segítségével könnyedén személyre szabhatja a masszázs beállításait.

Ötletes töltési megoldások

A masszázs közben is feltöltheti az okoseszközeit. A jobb karfán található USB bemenet és vezeték nélküli töltési lehetőség lehetővé teszi, hogy töltse telefonját vagy tablettjét masszázs közben is.

Hangulatos LED világítás

Lépjen be az álomvilágba a masszázs közben. A különleges LED világítás a masszázsfotel oldalpaneljein különleges megjelenést kölcsönöz a szobának, miközben az ön testét és elméjét is felfrissíti.

A Mozgatás egyszerűvé válhat

Könnyű áthelyezés az egyenletes talajon gördülő beépített kerekeknek köszönhetően. Ha egyenetlen vagy sérülékeny talajon szeretné elhelyezni (például parkettán vagy fapadlón), ajánlott két ember segítségét kérni a biztonságos mozgatáshoz.

Prémium anyagok – Tartósság és elegancia

A masszázsfotel kiemelkedő minőségű anyagokból készült. Strapabíró textilbőr (PU), poliamid, PVC, acél, elektromos és elektronikus alkatrészek alkotják ezt a kiváló minőségű kényelmi eszközt. A hímzett futófelületű textúrájú textilbőr (PU) elegáns és tartós, míg a nagy rugalmasságú párnát ökológiai technológiával készítették, és „mágikus” pamuttal töltötték meg, ami puha és bőrhöz simuló. Emellett a lélegző anyag nemcsak kényelmet biztosít, hanem taszítja a nedvességet és az atkákat is.

Az ökológiai és szálas textílbőrből készült masszázsfotel környezetbarát és finom tapintású. Képes ellenállni a kopásnak, a töredezésnek és a nyomásnak, hiszen 200.000 tesztet teljesített repedés nélkül.

ROYALBLISS masszázs innováció

Az innovatív légszivattyúrendszerünk szinkronban, folyamatosan működik, hogy biztosítsa a légzsákok optimális működését. Ezáltal mind a relaxációs masszázs, mind a légzsákok erős nyomása pontos és egyedülálló, így a masszázs igazán élvezetes lesz.

3D-s detektálási funkció – Testre szabott masszázs

Az emberi test különböző pontjai eltérő kezelést igényelhetnek. A ROYALBLISS otthoni masszázsfotelek a legmodernebb nemzetközi technológiával rendelkeznek, beleértve a 3D-s detektálási funkciót. Ez a technológia az Ön magasságának megfelelően azonosítja a masszázspontokat az Ön testén. A nyaktól a talpakig, összesen 500 ponttal, ez a technológia professzionális, kényelmes és élénkítő fizioterápiát kínál.

Minőségi anyagok és kivitel

ROYALBLISS masszázsfoteleink kiváló minőségű anyagokból készülnek. Az elegáns textilbőr (PU) és poliamid kombinációja strapabíró és gyönyörű megjelenést kölcsönöz a fotelnek. A gyémánt mintázatú textilbőr (PU) hímzett futófelülete luxusérzetet nyújt. A környezetbarát technológiával készült párna puha és kényelmes, miközben lélegző anyaga taszítja a nedvességet és az atkákat.

Orvosi szabványoknak megfelelő gyártás – Az egészség az első

A ROYALBLISS egészségügyi termékeket szigorú orvosi vizsgálatok eredményeképpen fejlesztették ki és állítják elő, így minden termékünk megfelel az előírásoknak és szabványoknak.

Környezetbarát és tartós

A ROYALBLISS masszázsfoteleket a környezetvédelem szempontjait is figyelembe véve tervezték. Az ökológiai szálas textilbőr nemcsak finom tapintású, hanem kopás- és töredezésálló is, valamint nyomásálló. Ezt a tartósságot 200.000 teszteléssel is megerősítettük, amely során nem mutatkoztak repedések vagy problémák. Az egészség és a környezettudatosság mindig előtérben áll a ROYALBLISS termékeknél.

Műszaki adatok és méretek

Ideális felhasználói testsúly: maximum 120 kg
Ideális felhasználói magasság: 150-190 cm, de akár 2 méteres testmagasságig is használható.

Méretek

 • Nettó tömeg: 113 kg

 • Bruttó tömeg: 135 kg

 • Hosszúság: 161,5 cm (fektetve: 187 cm)

 • Szélesség: 82 / 78 cm legalább 78 cm széles ajtó szükséges a beviteléhez!

 • Magasság: 124 cm (fektetve: 103.5 cm)

Műszaki adatok

 • Névleges/merőleges feszültség: 110-120V / 220-240V~

 • Névleges/merőleges frekvencia: 60 Hz / 50/60Hz

 • Felvett teljesítmény/Névleges bemeneti teljesítmény: 160W – hihetetlenül alacsony áramfogyasztás! Napi 1 óra használattal évi csupán körülbelül 2.200 Ft-os (napi kb. 6 Ft) az áramköltség a rezsicsökkentett árral számolva!

 • Zajszint: maximum 60 dB

 • Masszázsidő alkalmanként: 20 perc

 • Negatív ion koncentráció: maximum 240.000 db / cm3

 • Biztonsági szerkezet: Class I.

 • Teljes körű 3 év garancia!

Magyar nyelvű leírással és használati útmutatóval rendelkezik!

Rendelje meg masszázsfotelét, vagy kérjen ajánlatot most!

Itt az ideje, hogy próbára tegye az álmai masszázsfotelét, és megtapasztalja a kifinomult kényelmet és luxust, amit nyújthatunk. Várjuk Önt exkluzív bemutatótermünkben, ahol az Ön elégedettsége a legfontosabb.

Ez egy ajánlatkérő űrlap, a leadott üzenet nem számít megrendelésnek, kollégáink személyesen válaszolnak az Ön megkeresésére!

Termék kapcsolati űrlap