Eredeti ár: br. 1.490.000 Ft

Nyitási kedvezmény: br. 1.390.000 Ft

 • Wellness az otthonában!

 • Wellness az otthonában!

KING masszázsfotel

Ez nem csak egy fotel. Ez egy hosszútávú befektetés az egészségébe és a jóllétébe.

Képzelje el, hogy minden nap egy igazán különleges élményben részesülhet az otthonában. A KING nem csupán egy bútordarab – ez egy életstílus, amely luxust és kényelmet visz a hétköznapjaiba.

Foglaljon időpontot budapesti exkluzív bemutatótermünkbe, ahol ingyenesen kipróbálhatja működés közben fotelünket.

Bézs | Sötétbarna-bézs | Grafitszürke

Exkluzív kényeztetés az Ön otthonában

A két masszázs meghajtóval felszerelt KING egyedülálló dual core technológiája új perspektívát nyújt a masszázs világában. Mostantól a nyaktól a derékig és a fenéktől egészen a combokig veheti igénybe a kényeztető masszázst, akár egyszerre is, anélkül hogy sok időt kellene rászánnia.

Forradalmian új élményt kínál azoknak, akik értékelik az időt és a minőséget.

Precizitás a létező legjobb masszázsért

A fotel kialakítása lehetővé teszi, hogy mindenki megtalálja a számára legkényelmesebb pozíciót. Akár az átlagosnál magasabb személyek is kényelmesen használhatják, így senki sem marad ki ebből az egyedülálló élményből.

A masszázsélmény még sosem volt ilyen személyre szabható. A 4D masszírozó fotelek precízebben reagálnak a test egyedi jellemzőire, mint 3D vagy 2D társaik. A test feltérképezése és az ehhez kapcsolódó masszázs minden egyes felhasználó számára egyedi és egyedülálló élményt nyújt.

Új élmények várják: A különleges KING fotel

Elhozzuk önnek a prémium kategóriás masszírozó fotelt, amely a legjobbat kínálja a 4D masszázs világában – az átlagon felüli testalkatúaknak is!

Méretben nincsenek kompromisszumok: maximum 115 kg testsúly és 195 cm testmagasság is elfér a tágas ülőfelületen.

Extra kényelem minden mozdulatnál. Annak érdekében, hogy a masszázsfotel a legnagyobb biztonsággal és hatékonysággal fejtse ki prémium szintű hatásait, nagyon fontos, hogy az ön magasságához és testsúlyához megfelelő méretű fotelt válassza. Ha bizonytalan abban, hogy önnek melyik termékünk a legmegfelelőbb, kérem, vegye fel velünk a kapcsolatot vagy keresse fel bemutató termünket, ahol kollégáim örömmel fognak segíteni!

Ajánlás széles vállúaknak: PRINCESS masszázsfotel Ha ön kifejezetten széles vállú, akkor ezek a modellek az önnek valók.

Kifinomult részletek a megfelelő komfortérzetért

A zárt lábrésznek köszönhetően a lábfej és a lábujjak egyedülálló és komplex masszázst kapnak, melynek hatása egyszerűen lenyűgöző. Tapasztalja meg a legjobb talpmasszázst, amit valaha érezhetett!

KING – Az igényesek választása

A 4D masszázsfotel görgőinek kifinomultabb kialakítása az emberi érintés tökéletes utánzatát teszi lehetővé, ezáltal egyedülálló élményt nyújtva. Ezek a kifinomult eszközök olyan sokoldalúak, hogy biztosan minden igényt kielégítenek.

A negyedik dimenzió: Tudás és hatékonyság

A 3D és 4D masszázsfotelek közötti különbség nem csak egy szám, hanem egy teljesen új dimenzió. A 4D fotelek magasabb szintre emelik a masszázs élményét, míg a 3D és 2D megoldások csak korlátozott funkcionalitással rendelkeznek. A manuális beállítás lehetősége és a testhez való pontosabb igazodás a 4D fotelek kiváltsága, ami egyedülálló élménnyé teszi használatukat mindenki számára.

A 4D és 3D masszázs fogalma egyaránt az izmok és az érzékek harmóniáját keresi. Az izmok mélyebb rétegeibe jutva és az érzékek sokszínűségét kihasználva ezek a technológiák forradalmian új megközelítést kínálnak a masszázs terén.

Mélyebb lazítás és feszültségoldás

A KING nem csupán a felszíni fájdalmakra koncentrál, hanem a mélyebb rétegekig eljutva nyújt megkönnyebbülést. Az izmok kötöttségétől egészen a fascia rétegig a 4D technológia lehetővé teszi a teljes test relaxációját és a stressz csökkentését, ezáltal fokozva a masszázs hatékonyságát és élményét.

Egyedi testreszabhatóság és szabályozhatóság

A masszázs intenzitásának személyre szabása kiemelt jellemzője ennek a típusnak. A 4D masszázsfotelek lehetőséget kínálnak a felhasználóknak, hogy pontosan az általuk kívánt erősséget és intenzitást érjék el, így mindenki megtalálhatja a számára tökéletes masszázsélményt.

A jövő már elkezdődött a masszázsfotelek világában is

A masszázs nemcsak egy egyszerű relaxációs forma – ez egy életmód, amely mindennapos jóllétet és kényelmet biztosít. A 4D masszázs technológiák azoknak szólnak, akik nem elégszenek meg a felületes megoldásokkal, hanem igénylik a mélyreható és testre szabott masszázsélményt. Legyen részese ön is a jövő masszázs-forradalmának!

A test kényeztetésének mesterműve: Az intelligens masszázs technológia

A KING nem csupán egy egyszerű bútordarab – ez egy életminőséget javító eszköz, amely egyedülálló technológiával és intelligens megoldásokkal rendelkezik. Az innovatív görgőmechanika nem csupán a test felszínét követi, hanem precízen reagál a test anatómiájára és az izomtónusra is.

A testtartás is javítható vele

A paraspinális izmok hatékony masszírozásának köszönhetően nemcsak a feszültség oldható, hanem a testtartás is javítható vele. A masszázsgörgők csendes és pontos mozgása garantálja, hogy minden egyes mozdulat tökéletesen illeszkedjen a felhasználó testéhez, így biztosítva a maximális kényelmet és hatékonyságot.

Személyre szabható élmény mindenkinek

A KING lehetővé teszi, hogy mindenki megtalálja a számára tökéletes masszázsélményt. Az intelligens görgőmechanika segítségével a masszázspontok és a görgők távolsága könnyedén beállíthatóak, így mindenki számára egyedi és precíz masszázsélményt biztosítva.

Ne elégedj meg kevesebbel!

A fotel egy új dimenziót nyit a masszázs világában, garantálva a maximális kényelmet és hatékonyságot minden egyes használatkor. Legyen részese ön is a jövő masszázs élményének, és élvezze az otthoni kényeztetés új szintjét!

Belépés egy új világba: L-shape technológia

Az L-alakú technológia egy új dimenziót nyit a masszázs világában. A 133.5 cm hosszú masszázs sín az egész testen átívelve kényezteti a felhasználót, mintha csak egy személyre szabott masszázs stúdióban lenne.

Professzionális élmény otthon: Egyedi masszázs megoldások

A KING olyan élményt nyújt, mintha egy profi masszőrnél lennénk. Az intelligens görgőmechanika precízen reagál a test anatómiájára és igényeire, garantálva a testreszabott és hatékony masszázst.

Flexibilitás és hatékonyság

Az új technológia rugalmasságot és hatékonyságot biztosít. A görgők rugalmas szerkezete lehetővé teszi, hogy minden egyes mozdulat mélyre jusson az izmokba, enyhítve a feszültséget és a fájdalmat.

Teljes kényeztetés: Az egész hát masszázsától a fáradtság enyhítéséig

A függőleges irányban mozgó, négy kerék meghajtású görgők teljes körű masszázst nyújtanak a nyaktól egészen a derékig. A széleskörű beállítási lehetőségeknek köszönhetően minden felhasználó megtalálhatja a számára legmegfelelőbb masszázs intenzitást és sebességet.

Innovatív görgős talpmasszázs

Tapasztalja meg a legjobb talpmasszázst, amit valaha érzett! A görgő mechanika által nyújtott masszázs felfrissíti és vitalizálja a fáradt talpakat. Az erősséget 3 különböző fokozatban állíthatja, így biztos lehet abban, hogy az aktuális igényeinek megfelelő masszázst kapja – ráadásul a funkciót bármikor ki is kapcsolhatja.

Hátnyújtás a feszültség csökkentéséért

Az automata masszázsprogramok során a masszázsfotel egyedülálló hátnyújtó mechanizmusa megnyújtja és lazítja a befeszült, fáradt hátizmokat. Ezáltal segít az egyenes gerinc megtartásában és a hátfeszültség enyhítésében.

A masszázs új generációja!

Ez a technológia lehetővé teszi a masszázserő többszintű szabályozását, és nem csak a párnázottság vagy a háttámla dőlésszögének változtatásával, hanem a masszásgörgők kifinomult kialakítása is ezt a célt szolgálja.

Újgenerációs masszázsgörgők

A masszázsgörgők teljesen új technológiával lettek kifejlesztve, mely rugalmas és adaptív jellegű. Az intelligens szerkezet képes az emberi test különböző görbületeihez igazodva szabályozni a masszázs intenzitását. A görgők rugalmassága, melyet a mögöttük lévő légpárnák biztosítanak, lehetővé teszi az olyan masszázstechnikák hatékonyabb végzését, mint például az ujjnyomás és az akupresszúrás nyomómasszázs, valamint a gyúró masszázs.

Mélyreható és felfrissítő

A masszázsgörgők képesek hatékonyan elérni a mélyen fekvő izmokat is, így enyhítve az ott lévő fájdalmakat. A masszázs mélysége akár 10.5 cm is lehet, ami lehetővé teszi a hatékony masszázst a gerinc körüli területeken. A KING masszázsfotel felfrissítő hatással van a szervezetünkre, csökkenti a fájdalmat és enyhíti a fáradtságérzetet.

Lazuljon el a mélymasszázs különlegességével

A KING masszázsfotel mélymasszázsával még jobban ellazíthatja a merev izmokat, beleértve a mélyebb rétegeket (fascia) is, és enyhítheti a stresszt és a feszültséget.

A KING elektromos masszírozó fotel egy intelligens görgőmechanikával rendelkezik, amely követi a testfelületet és a gerincoszlopot. Az intelligens masszázskezek precízen mozognak és automatikusan érzékelik a vállak helyzetét, valamint az egyedi testvonalakat és görbületeket, ezáltal testre szabott masszázst biztosítva. A masszásgörgők sebessége, szélessége és a 4D masszázs erőssége is személyre szabható.

Forradalmi masszázs technológia a teljes hát kényeztetéséhez

A KING fotelben elhelyezett függőlegesen mozgó, négykerék meghajtású masszázsgörgők kifejezetten a teljes hátmasszázs kényelmes és hatékony elvégzésére lettek tervezve. Ezek a görgők, melyek elképesztően csendesek, átfogó masszázst nyújtanak a nyak, a vállak, a hát és a derék területén.

Széleskörű beállítási lehetőségek

A masszázs intenzitásának és sebességének öt különböző szélességi és sebességi beállítása áll rendelkezésre. Ennek köszönhetően a felhasználók széles választékban élvezhetik a testük igényeinek megfelelő masszázst. A masszírozó görgők által lefedett 133.5 cm hosszúságú és 3-21 cm közötti szélességi tartomány az egész hátat kényelmesen beborítja, biztosítva a teljes körű és testreszabott masszázsélményt.

Az ergonómia mesterműve: A kényelmes és hatékony kialakítás

A masszázs sín S alakja tökéletesen illeszkedik a hát görbületéhez, biztosítva a maximális kényelmet és hatékonyságot minden egyes masszázs során.

A masszázs mesteri világa: Sokoldalú és hatékony megoldások

Az innováció terén vezető ez a fotel ebben a kategóriában, hiszen 11 különböző masszázsmóddal rendelkezik, hogy minden felhasználó megtalálja a számára legmegfelelőbbet.

Megoldások a feszültség és a fájdalom ellen

A legnagyobb mélységű masszázs érdekében fejlesztették ki a 10.5 cm mélységig kinyúló görgőket. A gyúró masszázs, az ütögető masszázs és a shiatsu masszázs minden egyes mozdulata mélyen fejti ki a hatását az izmokban, feloldva még a legmakacsabb fájdalmakat is.

A manuális beállítási lehetőségeknek köszönhetően mindenki megtalálhatja a számára legideálisabb masszázsintenzitást és -technikát. Legyen szó fájó lapockáról vagy derekról, vagy csak egyszerűen relaxációról, a masszázsfotelünk minden igényt kielégít. Minden területre jut 11 különböző masszázsmód, beleértve a gyúrást, az ütögetést, a shiatsut és a 4D technológiát. Válasszon akár 5 különböző sebességet és szélességet is, hogy igényeinek maximálisan megfeleljen.

Érezze meg az egyszerűséget és hatékonyságot, amikor a masszázsgörgők pontosan oda irányulnak, ahol szükség van rájuk. Válassza ki a megfelelő intenzitást az izomlazításhoz vagy a fájdalomcsillapításhoz, és élvezze a Shiatsu vagy a légpárnák nyugtató hatását. A változatos lehetőségeknek köszönhetően minden egyes masszázs élmény egyedi lesz és az Ön aktuális igényeihez lesz igazítva.

Elérhető masszázsmódok a KING masszázsfotelben

 • Gyúrás (Kneading)
 • Ütögetés (Tapping) 2 féle módon
 • Egyidejű gyúrás és ütögetés (Knead and tap)
 • Ujjnyomás (Shiatsu) 2 féle módon
 • Kopogás (Knocking)
 • Ütögető masszázs
 • Gyúrómasszázs
 • Egyidejű gyúrás és ütögetés
 • Ujjnyomásos (Shiatsu) masszázs

Minden masszázs típusnál testre szabhatja a sebességet, szélességet és erősséget.

A fejtámla párnáinak eltávolításával vagy a fotel döntésével még tovább testre szabhatja a masszázs erősségét.

Bővebben a masszázs-típusokról

A 4D gerincmozgató masszázs élménye

A KING masszázsfotel mindenkit egyedi, személyre szabható masszázsélményhez juttat.

Elérhető színek: Bézs | Sötétbarna-bézs | Grafitszürke

Kényeztető testmasszázs légpárnákkal

Tapasztalja meg a légpárnák által nyújtott kompressziós masszázs egyedülálló élményét, melyet összesen 5 intenzitási szinten élvezhet. A vállat és karokat körbefogó légpárnák által végzett nyomó-szünetelő-kiengedő mozdulatok egyaránt oldják a feszültséget, megszabadítanak a fáradtságtól, és felfrissítik testét és lelkét.

Élvezze a lábmasszázs teljes kényelmét és hatékonyságát, mely magában foglalja a vádlimasszázst és a lábujjak masszírozását is légpárnákkal. Az 5 szinten állítható összeszorító-elengedő mozgás feszültségoldó hatása és izomlazító hatása mellett csökkenti a vádli nehéz érzetét, fáradtságát és fájdalmát.

Az emberi kar anatómiájához igazodva, a légpárnákkal végzett karmasszázs teljes körűen ápolja a válltól az ujjbegyekig terjedő területet. Az 5 erősségi szintű masszázs felfrissíti és lazítja a karokat, egészen a tenyérig, biztosítva ezzel a teljes testrelaxációt.

Élvezze a kényeztető shiatsu tenyérmasszázs előnyeit, mely stimulálja a kéz reflexpontjait, és serkenti a vérkeringést a kéz és a tenyér területén. A speciális kiemelkedések által nyújtott masszázs élménye még kellemesebb és komplexebb, és segíti a test és az elme harmóniájának elérését.

A KING több, mint egy egyszerű bútordarab – ez egy teljes kényeztetést és felfrissülést biztosító eszköz. A lábmasszázs, a hátnyújtás és a légpárnás masszázs mind-mind hozzájárulnak az egész test teljes ellazulásához és regenerálódásához.

A természetes mágnesek által nyújtott mágnesterápia segíti szervezetünk energetikai rendszerét, elősegítve a sejtek optimális működését és a szervezetünk egészségesebb működését. Ezáltal gyorsabb gyógyulás és intenzívebb vérkeringés érhető el, javítva az oxigénellátást és a salakanyagok kiválasztását.

Automata masszázsprogramok: Kényeztető élmény minden igényre

Ez a program erős nyomómasszázzsal kényezteti a nyakat, vállakat, hátat, derekat és lábakat, kombinálva a gyúró, nyomkodó és shiatsu ujjnyomásos technikákat. Ideális a fáradtság leküzdésére és a teljes ellazulás elérésére.

A hagyományos kínai masszázs a derekakat és hátat célozza meg, serkentve a vérkeringést és feloldva az izomfeszültséget és blokkokat.

Ez a program erős gyúrómasszázst nyújt a nyakon, vállakon, hátban, derékon és lábakon, segítve az izomfáradtság csökkentését és az izomcsomók oldását.

A légpárnás masszázs kombinációja, amely segít a test ellazításában és a vérkeringés fokozásában, csökkentve az izomfáradtságot.

A légpárnák és görgők kombinációja, amely kinyomja és nyújtja a hátat, karokat és lábakat, megszüntetve a feszültséget és blokkokat.

Nyújtó és gyúró technikák a vállak, nyak és felső háttáji merevség és fájdalom enyhítésére.

Gyúró- és nyomómasszázs a derék területén hőterápiás segítséggel a derékfájdalom csökkentése érdekében.

Légpárnás masszázs kombinálva görgős talp- és vádli lazítással.

Nyomó- és gyúró masszázs kombinálva légpárnás kar- és láb terápiával, vérbőséget serkentve és testblokkokat oldva.

Váll- és derékfókuszú masszázs közben láb és vádli masszázs.

Mély nyak-, váll-, hát- és derékmasszázs a stressz és fájdalom enyhítésére.

Nyak-, váll-, derék- és csípőkörüli masszázs, kifejezetten hölgyek számára.

Nyak-, váll- és derék fókuszú mélymasszázs az ülőmunkát végzők számára.

Erős nyak-, váll- és derékmasszázs az energiaszint növelése érdekében.

Nyak-váll-derék fókuszú erős mélymasszázs – ezen területek vannak középpontban és átgyúrva, megnyomkodva.

Hát- és derék fókuszú masszázs az energikusabb délután érdekében.

Erős masszázs hőterápiával a háton és derékon.

Alacsony erősségű gyúrómasszázs nyakon, vállakon, hát- és derékrészen az alvás könnyebbé és jobbá tételéhez.

Egyedi pihenési élmény a masszázsfotelben

Mintha egy űrkapszulában ülne – Segít az ellazulásban és egyedülálló élményt nyújt, amit máshol nem talál!

A fejkapszula alatt található kék fények és a fotel dizájnja éjszaka, sötétben, lámpafény nélkül olyan hatást keltenek, mintha az űrben lenne egy űrhajó fedélzetén, és a csillagokat bámulná. Mindez az otthonában, a masszázs élményével – ez egy olyan élmény, amelyet nap mint nap átélhet a saját KING masszázsfoteljében. A fejkapszula lehetőséget nyújt a fej előre-hátra mozgatására, de opcionális használata is lehetséges. Ezt a kapszulát olyan elvonulásnak élheti meg, amely nyugalmat hoz, és mély ellazulást eredményez. Egyfajta menedék a mindennapok rohanása elől.

Aromaterápia lehetőség, gyönyörű kék fényterápia, zenés relaxációs masszázs – teljes érzéki kényeztetés!

Az aromaterápia az illóolajok gyógyító erejét használja. Az illatos olajok nemcsak a gondolkodásra és koncentrációra hatnak, hanem érzelmi állapotunkat is jelentősen befolyásolhatják. Amikor az aromaterápiát kombináljuk a görgős és légpárnás masszázsokkal, egyensúlyba hozzuk az érzelmeinket, ellazulunk, és készen állunk a pihentető alvásra. A KING prémium masszírozó fotelje speciális illóolaj-patront tartalmaz a fejkapszula számára. A kapszula körülöleli Önt a kellemes illatban, miközben még mélyebben elmerülhet a nyugodt és pihentető légkörben.

A kék fényterápia úgy hat, mintha az űrből csodálná a csillagos eget egy űrhajós szkafanderben. Megnyugtatja és egyensúlyba hozza az elmét, miközben a masszázs segít csökkenteni a stresszt és a fáradtságot. Ez egy otthoni fényterápia élmény! A kék fény még a bőrnek is jót tesz, hiszen antibakteriális hatással bír és segíthet csökkenteni a gyulladásokat. Ezáltal kiváló választás azoknak, akik mitesszerekkel vagy pattanásokkal küzdenek, valamint a napozás utáni enyhén leégett bőr nyugtatására is alkalmas.

A zenés relaxációs masszázs Bluetooth segítségével lehetővé teszi, hogy csatlakozzon okoseszközeihez és saját zenéit hallgassa a görgős és légpárnás masszázs közben. A lágy, megnyugtató zene tovább fokozza a masszázs pozitív hatásait.

Mind a három funkció és a hozzájuk tartozó módszerük fekvő pozícióban működik, hogy a legnagyobb ellazulást érje el.

Manuálisan választható masszázs pozíciók

A fotel lehetőséget kínál az öt különböző felsőtest-masszázs pozíció közötti választásra, így teljes mértékben testreszabhatja az élményt. Választhatja a teljes felsőtest masszázst, felső hát- és alsó hát masszázst, vagy akár egyes területek specifikus masszírozását, valamint a fix ponton történő masszázst is. Mindezeknél lehetősége van szabályozni a masszázsgörgők sebességét, intenzitását és a masszázs szélességét is.

Pontos masszázs, amikor szüksége van rá

Ha például fáj a jobb oldali lapockája fölött vagy éppen a dereka környékén, akkor nincs más dolga, mint odairányítani a masszázs görgőket ezekre a területekre. Kezelje ki az izomcsomókat pontosan azokon a pontokon, ahol a legnagyobb szüksége van rá. Vagy válassza a Shiatsu (ujjnyomásos) masszázs módot, és szabályozza az erősséget az ön igényeinek megfelelően. A 3D és 4D masszázsfotel lehetővé teszi a teljes testi kényeztetést.

Relaxációs masszázsra vágyik?

Ha igazi relaxációs élményre vágyik, akkor masszíroztassa magát csupán légpárnákkal, amelyek nyugtatóan és felfrissítően hatnak.

Számos variációs lehetőség az Ön igényei szerint

A lehetőségek tárháza szinte végtelen. Válassza a legmegfelelőbb masszázsmódot és intenzitást az aktuális igényei szerint, és élvezze a személyre szabott felsőtest-masszázs nyújtotta kényeztetést.

Igényeinek megfelelően szabályozhatja a masszázs idejét

A KING otthoni masszázsfotelben lehetősége van teljesen szabályozni a masszázs idejét. Választhat 10, 15, 20, 25, 30 vagy 40 perces folyamatos masszázs időtartamot az Ön igényeinek megfelelően. Bármelyik időtartamot is választja, biztos lehet abban, hogy a masszázs pontosan az Ön igényeire szabott lesz.

Szüneteltessen és folytassa bármikor

Ha közbejön valami, ami miatt szünetet kell tartania a masszázsból, nem kell lekapcsolnia a masszázsfotelt. A szünetelés gomb segítségével egyszerűen megállíthatja a masszázst, majd bármikor újraindíthatja, anélkül, hogy megzavarná a masszázs menetét. Rugalmasság és kényelem a legmagasabb szinten.

Fizioterápiás megoldások masszázs közben: 12 pontos kezelés

Ez a pont segíti a máj működését és méregtelenítő hatással rendelkezik, különösen ajánlott fejfájás és fogak egészségének megőrzésére.

A JIANJING pont enyhíti a nyaki spondylosist és a merev nyak fájdalmát.

A TIANZONG pont enyhítheti a glenohumerális periarthritis ( befagyott váll szindróma ) és a kar fájdalmát.

Az XINSHU pont megakadályozza a mellkasi vérbőséget, nyugtatja az idegeket és támogatja a szívet.

A GANSHU pont nyugtatja a májat és az epehólyagot, erősíti a látást és támogatja a máj egészségét.

A SHENGSHU pont segít a vízmegtartásban és támogatja a veseműködést.

A NEIGUAN pont enyhíti a fájdalmat és támogatja a szívet és az elmét.

A SANLI pont a kézen tisztítja a szívet, javítja a látást és segít a gyomorproblémák enyhítésében.

A SANLI pont a lábon erősíti a gyomrot és a lépet, segítve a különböző gyulladások elleni küzdelmet.

A TAIXI pont erősíti a derekat és hatékonyan küzd a vesegyulladás és tüdőtágulás ellen.

A KUNLUN pont nyugtatja az idegeket és tisztítja a szívet, különösen hatékony az isiász és ízületi gyulladás elleni harcban.

A YONGQUAN pont megnyugtatja a májat és hatásos az álmatlanság és szívizomgyulladás enyhítésében.

Extra kényelmi funkciók és jellemzők

Testreszabható masszázs időtartam és szüneteltetési opció

Válassza ki az Önnek megfelelő masszázsidőt, és szüneteltetheti vagy újraindíthatja a masszázst igénye szerint.

Intelligens szenzorok Az egyéni szükségletek felmérésére

A masszázsfotel jobb oldalán, a tenyereknél és az ujjak mentén elhelyezett szenzorok figyelik a pulzus számát, a vér oxigénszintjét és mikrokeringését. Ezen adatok alapján egy speciális algoritmus automatikusan kiszámítja a fáradtsági indexét és ennek megfelelően testre szabott masszázsprogramot választ Önnek.

Karfa gyorsvezérlő

Egyszerűsítse le a vezérlést egyetlen gombnyomással, hogy még kényelmesebb legyen a használat, amikor épp nincs kéznél a vezérlő.

Univerzális testmagasság beállítás

A lábtartó nyújtható, így alkalmazkodik különböző testmagasságokhoz – akár 155-195 cm magas felhasználók számára is, legoptimálisabban pedig 160-190 cm között.

Optimális pihenési pozíció – Zero Gravity megoldás

A Zero Gravity technológia kiválóan alkalmas az ellazulás és a test kikapcsolódása szempontjából. Ebben a helyzetben a testtömeg egyenletesen oszlik el, csökkentve a gerincre nehezedő nyomást. A test és a lábak között körülbelül 118 fokos magasságszög alakul ki, ami optimális elhelyezkedést biztosít. Ez az állapot felszabadítja a testre gyakorolt nyomást és segíti az ellazulást.

Hőterápia – Hatékony megoldás a mélyizomzat lazítására

A masszázsfotel grafén fűtőrendszerrel van ellátva, mely kellemes meleget biztosít a hátrésznek. A 40-50°C-os hőmérséklet serkenti a testrészeket, mélyebbre hatolva az izmokba. Ezáltal a masszázsfotel hatékonyan oldja az izomfeszültséget és csökkenti a fájdalmat. Emellett egészségügyi előnyökkel is járhat, mint például a hátfájdalom enyhítése és a vérkeringés javítása.

Zero Space technológia – Fal mellé helyezhető

A KING fotelnek mindössze 10 cm-es távolság szükséges a mögötte lévő faltól, így ideális megoldást nyújt helyszűkös lakásokban is. A masszírozó szék ülőfelülete előrefelé csúszik a háttámla dőlése közben, ezáltal takarékosan használja ki a rendelkezésre álló teret.

Könnyedén mozgatható

Ha áthelyezné a lakásban, a masszázsfotel kerekei megkönnyítik a mozgatást, így rugalmasan alkalmazkodhat az Ön igényeihez és a lakótér változásaihoz.

LED Világítás – Hangulatos fények a teljes relaxációért

Az egyesülés élményét nyújthatja a test és az elme számára a színes LED világítás a karfán. Ez a hangulatos megvilágítás egyedi megjelenést, miközben tovább fokozza a relaxációs élményt.

LCD kijelző és érintőképernyő – Intuitív vezérlés

Az érintőképernyős vezérlő a legmodernebb technológiát képviseli a masszázsfotelek terén. A kijelző szép és részletes információkat nyújt, könnyebb kezelhetőséget biztosítva, mint a hagyományos kézi vezérlők. A vezérlés stabil teljesítményt biztosít, így bármikor könnyedén irányíthatja a masszázsfotelt.

Vízlepergető, párnázott háttámla

A masszázs erősségének szabályozásához nincs más teendő, mint a párnákat fel- vagy lehajtani. Ha gyengédebb masszázst szeretne, hagyja rajtuk a párnákat, ha pedig intenzívebb hatást keres, egyszerűen távolítsa el azokat. A lehajtható fejpárna lehetővé teszi, hogy még kényelmesebben élvezhesse a masszázst.

3D digitális hangszóró – Zenelejátszás bluetooth-on keresztül

Élvezze kedvenc zenéit a kényelmes masszázsfotelben, miközben az egész szoba megtelik a térhatású hangzás által. A Bluetooth kapcsolat lehetővé teszi, hogy okos eszközéről közvetlenül lejátszhassa a zenéket a masszázsfotel beépített hangszóróin keresztül.

Intelligens hangvezérlés – Kényelmes irányítás

Az intelligens hangvezérlés segítségével akár hangja segítségével is vezérelheti az eszközt. Egyszerűen csak szóljon, és a fotel az Ön parancsára reagál. Természetesen a funkciót bármikor ki- és be is kapcsolhatja a kényelme érdekében.

USB bemenet – Töltés és szórakozás

A jobb karfán található USB bemenet lehetővé teszi okos eszközei töltését masszázs közben. Emellett böngészheti telefonját vagy tablettjét, miközben azokat tölti, így teljesen testi-mentális ellazulásban lehet része, akár csukott szemmel is.

Környezetbarát anyagok, kényelmes kivitel

A masszázsfotel kiváló minőségű anyagokból készült, hogy hosszú távon is szolgálja kényelmétt. Strapabíró textilbőrből és egyéb környezetbarát alapanyagokból áll, melyek garantálják a puhaságot, a lélegzőséget és a kopásállóságot. Az ökológiai technológiával készült kényelmes párna további komfortot nyújt, miközben kíméli a környezetet is.

Ideális méretek, kényelem és biztonság

A masszázsfotel ideális felhasználói testsúlya és magassága szerint lett tervezve, hogy maximális biztonságot és kényelmet biztosítson Önnek. Akár 2 méteres magasságig is használható, így bármely testalkattal és mérettel rendelkező felhasználó számára ideális választás lehet.

ROYALBLISS masszázs innováció

Az innovatív légszivattyúrendszerünk szinkronban, folyamatosan működik, hogy biztosítsa a légzsákok optimális működését. Ezáltal mind a relaxációs masszázs, mind a légzsákok erős nyomása pontos és egyedülálló, így a masszázs igazán élvezetes lesz.

3D-s detektálási funkció – Testre szabott masszázs

Az emberi test különböző pontjai eltérő kezelést igényelhetnek. A ROYALBLISS otthoni masszázsfotelek a legmodernebb nemzetközi technológiával rendelkeznek, beleértve a 3D-s detektálási funkciót. Ez a technológia az Ön magasságának megfelelően azonosítja a masszázspontokat az Ön testén. A nyaktól a talpakig, összesen 500 ponttal, ez a technológia professzionális, kényelmes és élénkítő fizioterápiát kínál.

Minőségi anyagok és kivitel

ROYALBLISS masszázsfoteleink kiváló minőségű anyagokból készülnek. Az elegáns textilbőr (PU) és poliamid kombinációja strapabíró és gyönyörű megjelenést kölcsönöz a fotelnek. A gyémánt mintázatú textilbőr (PU) hímzett futófelülete luxusérzetet nyújt. A környezetbarát technológiával készült párna puha és kényelmes, miközben lélegző anyaga taszítja a nedvességet és az atkákat.

Orvosi szabványoknak megfelelő gyártás – Az egészség az első

A ROYALBLISS egészségügyi termékeket szigorú orvosi vizsgálatok eredményeképpen fejlesztették ki és állítják elő, így minden termékünk megfelel az előírásoknak és szabványoknak.

Környezetbarát és tartós

A ROYALBLISS masszázsfoteleket a környezetvédelem szempontjait is figyelembe véve tervezték. Az ökológiai szálas textilbőr nemcsak finom tapintású, hanem kopás- és töredezésálló is, valamint nyomásálló. Ezt a tartósságot 200.000 teszteléssel is megerősítettük, amely során nem mutatkoztak repedések vagy problémák. Az egészség és a környezettudatosság mindig előtérben áll a ROYALBLISS termékeknél.

Műszaki adatok és méretek

Ideális felhasználói testsúly: maximum 115 kg

Ideális felhasználói magasság: 150-190 cm, de akár 2M testmagasságig is használható!

Méretek

 • Nettó tömeg: 94.5 kg

 • Bruttó tömeg: 114.5 kg

 • Hosszúság: 160 cm (fektetve: 180 cm)

 • Szélesség: 75 cm – 75 cm széles ajtón befér!

 • Magasság: 116.5 cm (fektetve: 79 cm)

Műszaki adatok

 • Névleges/merőleges feszültség: 110-120V ~  60Hz 220-240V~ 50Hz/60Hz

 • Névleges/merőleges frekvencia: 50Hz

 • Légzsák-szám: 24 db

 • Zajszint: maximum 60 dB

 • Masszázsidő alkalmanként: 20 perc

 • Biztonsági szerkezet: Class I

Magyar nyelvű leírással és használati útmutatóval rendelkezik! Használata könnyen tanulható!

Rendelje meg masszázsfotelét, vagy kérjen ajánlatot most!

Itt az ideje, hogy próbára tegye az álmai masszázsfotelét, és megtapasztalja a kifinomult kényelmet és luxust, amit nyújthatunk. Várjuk Önt exkluzív bemutatótermünkben, ahol az Ön elégedettsége a legfontosabb.

Ez egy ajánlatkérő űrlap, a leadott üzenet nem számít megrendelésnek, kollégáink személyesen válaszolnak az Ön megkeresésére!

Termék kapcsolati űrlap